Din dragoste pentru mașini… și expunere. Un vlogger a lăsat un copil de 10 ani să îi conducă mașina – VIDEO

Autor: Marius Vișan 29 oct. 2019 Știri auto
Din dragoste pentru mașini… și expunere. Un vlogger a lăsat un copil de 10 ani să îi conducă mașina – VIDEO

Virgil Halacu, un tânăr patron şi vlogger din Oradea, se află în centrul unui nou scandal după ce a lăsat un copil de 10 ani să-i conducă bolidul cu sute de cai putere, scrie Gandul.info.

Halacu este considerat în Oradea un „copil de bani gata”. Tatăl lui a făcut avere din case de amanet şi de schimb valutar, fiind la rândul lui cunoscut în toată ţara după ce a pus în curtea unei case, pe care ulterior a scos-o la vânzare, o replică a Statuii Libertăţii din SUA.

Potrivit presei locale, Halacu junior deţine cel puţin trei maşini foarte puternice şi scumpe, printre care un model Audi A6 cu motor de 460 de cai putere.

Tânărul este şi patronul unei firme de tunning auto, iar pe YouTube are un cont popular, cu 300.000 de fani. Pe contul GajuKYD, Halacu încarcă clipuri video despre maşini.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=1B1MnJ9SMmQ

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Stirileprotv


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide