Vloggerul Selly a fost fotografiat într-o nouă mașină, și ce mașină! ”N-am făcut Academia de Poliție, dar…”

Autor: ProMotor 07 feb. 2021 Știri auto

Vloggerul Selly a postat pe Instagram imagini inedite cu el în timp ce pozează într-o mașină de Miliție. Este o mașină de Miliție de pe vremea lui Ceaușescu.

”??? N-am făcut eu Academia de Poliție, dar am făcut Academia de Vlogging – cel mai amplu curs despre vlogging și online marketing din ??. MAI SUNT DOAR 4 ZILE PANA LA LANSAREA DE PE 10 FEBRUARIE. Și da, la final primiți diploma semnată de mine. Vorbesc serios” scrie Selly pe Instagram.

Ca de obicei, postarea a strâns numeroase aprecieri, dar și unele comentarii răutăcioase.

GALERIE FOTO

O astfel de mașină se mai găsește doar în colecțiile pasionaților de mașini retro. Mașina de Miliție este vopsită jumătate în alb, jumătate în albastru și este dotată cu toate accesorii specifice. Mașina este expusă doar la evenimente și la întâlniri ale pasionaților de mașini de epocă.

Nu este prima dată când vloggerul Selly pozează într-o  mașină veche

Selly a făcut spectacol în vara lui 2020, la ultima probă de bacalaureat. Dacă toți îl știau posesor de Mercedes-Benz, o mașină de peste 70.000 de euro, el a fost filmat în ultima zi a examenului de Bacalaureat în timp ce parca în fața unității de învățământ o Dacia 1300. Ce-i drept, atunci era vorba de o mașină modificată de un coleg de-al său, o Dacia 1300 din 1975 cu dotări moderne.

Mașina avea buton start/stop, pornire din telecomandă, închidere centralizată, geamuri electrice, iar ușa portbagajului se deschide fie din telecomandă fie printr-o aplicație de pe telefon.

”Nu știți? Am vândut CLS-ul. Aseară (miercuri, 24 iunie) l-am vândut. Știți că am venit primele două dăți cu CLS-ul, am văzut ce s-a scris, m-am simțit prost…aroganță maximă, a venit cu bolidul… și mi-am zis că poate oamenii au dreptate, poate că trebuie să fac o schimbare”, a declarat în vară Selly.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Selly / Facebook / Instagram



Comentarii
Inchide