Volkswagen a construit un scaun inteligent cu mai multe dotări decât unele mașini

Autor: Ionuț Vîlciu 17 nov. 2022 Știri auto

Volkswagen a creat un scaun de birou inteligent. Scaunul oferă încălzire, cameră de marșarier, dar și un ecran tactil.

Vedem multe găselnițe de la diferiți producători auto. Unii vând brelocuri, alții vând boxe, iar Volkswagen a creat un scaun care are mai multe dotări decât au unele mașini.

Volkswagen Norvegia s-a gândit să se distreze puțin și așa s-a născut acest scaun. Scaunul este plin de funcții interesante și urmează să vedem de ce este în stare.

Scaunul este un exercițiu de marketing al lui Volkswagen, dar compania spune că acest scaun poate să se deplaseze sub propria lui putere. Conform celor comunicate, scaunul are o autonomie de până la 12 kilometri. Astfel, puteți să vă plimbați înainte și înapoi prin birou și la întâlniri pe tot parcursul zilei. Viteza maximă este de 20 de kilometri pe oră așa, că nu veți întârzia la nicio ședință.

Scaunul Volkswagen este plin de sisteme moderne

Cei de la Volkswagen Norvegia spun că au vrut să integreze cât mai multe din funcțiile unei mașini Volkswagen în acest scaun. Ei au reușit să monteze câteva dotări interesante.

Scaunul are cameră pentru marșarier și senzori la 360 de grade, care pot detecta obstacolele din jur. De asemenea, scaunul este dotat cu încălzire, sistem audio, dar și cu un ecran de infotainment.

Există și spații de depozitare, dar și porturi de încărcare, bineînțeles. Compania spune că există spațiu suficient pentru un laptop și pentru documente. Dacă ai nevoie de mai mult spațiu, scaunul vine cu cârlig de remorcare, deci poți agăța ce dorești după el.

Dacă tot e inspirat de mașinile companiei, scaunul trebuia să aibă și lumini. La fel ca orice alt Volkswagen, scaunul are faruri. Mai mult, vine dotat și cu lumini colorate, în caz că se ivește vreo petrecere la birou.

Scaunul nu este de vânzare, dar este o invenție interesantă.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkswagen


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide