Volkswagen a publicat un nou teaser cu viitoarea generație Amarok

Autor: Mihai Morcovescu 26 mai 2022 Știri auto

Divizia Vehicule Comerciale a producătorului german Volkswagen continuă campania de promovare a noii generații Amarok. Compania din Wolfsburg a dat publicității un nou teaser cu viitorul pick-up, a cărui lansare a fot fixată pentru data de 7 iulie.

Noul Volkswagen Amarok va avea faruri LED cu tehnologie IQ Light

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Pe măsură ce procesul de dezvoltare a noii generații Amarok se apropie de final, Volkswagen a lansat mai multe imagini-teaser. Cele mai recente dezvăluie noile faruri Matrix LED inteligente. Acestea vor îngloba tehnologia IQ Light și se vor regăsi pe lista de „opționale” a nivelurilor de echipare de top.

Noile blocuri optice frontale dispun de o tehnologie inovatoare care reglează automat intensitatea luminii când este aprinsă faza lungă. Lumina se va ajusta în funcție de traficul din sens opus, de iluminatul stradal, luminile semaforului și de luminile viratoare.

Noua iterație Volkswagen Amarok va introduce mai multe caracteristici tehnologice în segmentul LCV. Astfel, pick-up-ul german va fi echipat, între altele, cu peste 30 de sisteme de asistență pentru șofer, scaune reglabile electric pe 10 direcții și un instrumentar de bord  complet digital.

De asemenea, noul Amarok va fi dotat cu un sistem audio performant și cu suprafețe acoperite cu un material care imită pielea. Majoritatea acestor detalii vor fi preluate de pe noul Ford Ranger, cu care Amarok împarte platforma.

Oficialii Volkswagen au confirmat că noul Amarok va fi oferit cu o gamă ce va cuprinde cinci motorizări de 2,0și de 3,0 litri. Este vorba despre un benzinar și de patru dieseluri. Vârful de gamă va fi un V6 3.0 TDI dezvoltat de Ford, care va livra 250 CP și 600 Nm de cuplu. Toate motorizările vor fi combinate cu sisteme de tracțiune pe puntea spate sau integrală permanentă AWD.

În momentul lansării, gama noului Amarok va fi disponibilă în patru niveluri de echipare: Amarok, Life, Style, PanAmericana și Aventura. Noua generație a camionetei germane va fi dezvăluită în ziua de 7 iulie.

Sursa: Volkswagen

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkswagen


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide