Se vinde un Volkswagen Amarok din 2019 cu doar 8.000 de euro pe autovit.ro. De ce este atât de ieftin?

Autor: David Andrei 07 iul. 2020 Știri auto

Un Volkswagen Amarok din 2019 se vinde pe autovit.ro cu puțin peste 8.000 de euro. Dar care este, de fapt, motivul pentru care pick-up-ul este atât de ieftin, după doar un an și jumătate petrecute pe drumurile din Germania?

GALERIE FOTO

Răspunsul este cât se poate de simplu. Mașina, fabricată în decembrie 2018 și scoasă acum la vânzare pe autovit.ro, este grav avariată. Cel care o vinde spune că a fost adusă recent din Germania.

Acest Volkswagen Amarok este chiar versiunea de top: are motor V6 TDI de 3.0 litri cu 224 de cai putere. Propulsorul este cuplat la o transmisie automată DSG cu șapte trepte și dublu ambreiaj și la un sistem de tracțiune integrală 4Motion. “Motor și cutie OK”, scrie în anunțul publicat pe autovit.ro.

Ce avarii a suferit acest Volkswagen Amarok, scos la vânzare pe autovit.ro?

Pick-up-ul german scos la vânzare atât de ieftin, cu doar 8.200 de euro, are caroseria complet deformată. Partea frontală este distrusă în totalitate, parbrizul este spart, acoperișul este îndoit, iar montantul spate dreapta pare să fie rupt.

Mașina poartă anvelope de off-road.

Vânzătorul, o persoană fizică din Craiova, nu scrie nimic la rubrica Dotări, pentru că pare imposibil ca acest vehicul să mai poată fi reparat vreodată. Acesta nu explică nici ce s-a întâmplat cu pick-up-ul, dar, la cum arată cabina, Amarok-ul pare să fi fost pescuit din apă. Este o variantă confirmată și de modul în care se prezintă tapițeria din piele, disponibilă la linia de echipare de top, Highline.

Se vede clar în imagini și faptul că airbag-urile s-au declanșat la impact.

37.000 de kilometri a rulat acest Volkswagen într-un an și jumătate. Proprietarul spune că sunt reali și că acceptă orice verificare.

Pick-up-uri fabricate în 2019 cu motorizări și echipări identice sunt disponibile pe autovit.ro cu prețuri cuprinse între 25.000 și 32.000 de euro. Niciunul însă, nu a parcurs aproape 40.000 de kilometri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide