Volkswagen Amarok va arăta cu totul altfel. Ce pregătesc nemții?

Autor: Elena Luchian 17 mart. 2020 Știri auto

Deși nu este unul dintre modelele de succes de la Volkswagen, Amarok insistă să convingă mai mulți clienți. În acest sens, producătorul german pregătește o schimbare radicală de look pentru pick-up-ul său.

GALERIE FOTO

Se anunță vremuri grele pentru pick-up-uri. Cel mai recent model sacrificat din acest segment este Mercedes-Benz Clasa X, care va ieși definitiv din producție în luna mai a acestui an.

Dar Volkswagen Amarok mai primește o șansă. “Neamțul” cu benă va avea aceeași platformă cu Ranger de la Ford, o decizie luată de nemți și de americani în vara anului trecut, dar și un look mult mai agresiv. Iar constructorul german aduce o dovadă în acest sens, sub forma unei randări digitale care arată un pick-up cu o siluetă robustă. Desenul este unul exagerat, dar cu siguranță, viitorul model va prelua o serie de elemente de design prezente în simularea digitală.

Amarok-ul din imaginea teaser are aripi impresionante, o gardă la sol uriașă, jante foarte mari și o parte frontală extrem de îndrăzneață, cu elemente preluate de la noua generație de SUV-uri de la Volkswagen.

Viitorul Volkswagen Amarok va fi dezvoltat de nemți în colaborare cu Ford pentru piața europeană, africană, pentru Orientul Mijlociu, pentru regiunea Asia-Pacific și pentru America de Sud. Gemenii Ford Ranger și Volkswagen Amarok își vor face debutul în 2022. Ford și Volkswagen trebuie să decidă ce uzine vor produce cele două modele.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkswagen



Comentarii
Inchide