Volkswagen anunță prețurile pentru Jetta. Model disponibil doar pentru piața din America

Autor: Daniel Samoilă 02 nov. 2021 Știri auto

Compania Volkswagen a anunțat prețurile pentru modelele Jetta 2002 și Sporty GLI. Cele două mașini vor fi disponibile doar pentru piața din America.

Noul Volkswagen Jetta 2022 va avea un preț de pornire de 20.195 de dolari, fiind cel mai ieftin model. În schimb, Sporty GLI ajunge să coste 30.995 de dolari (model cu transmisie manuală) și 31.195 de dolari (automată).

Intră în Galeria FOTO

Jetta are un motor 1.5 TSI, în timp ce Jetta Sporty GLI are propulsorul de 2.0 litri. Acesta este cuplat standard la o transmisie manuală cu șase trepte sau la o automată DSG cu șapte trepte și dublu ambreiaj contra cost.

Volksaggen a anunțat, de asemenea, și prețul pentru modelul Jetta SEL.

Cât costă modelele Volkswaggen Jetta S și Jetta SEL

Modelul Jetta S 2022 este cel mai ieftin (20.195 de dolari), fiind disponibil cu o cutie de viteze manuală, precum și cu una automată. Mașina este dotată cu jante din aliaj de 16 inchi, faruri și stopuri LED, faruri automate, oglinzi încălzite, grilă cromată, cabină digitală VW de 8 inchi, sistem infotainment de 6,5 inchi și sistem de alertă trafic.

Potrivit autoevolution.com, Volkswaggen mai vinde și modelul Jetta SEL, care are un preț de pornire de 27.795 de dolari. Mașina vine cu o transmisie automată și cu roți de 17 inchi, ștergătoare cu senzor de ploaie, oglindă retrovizoare cu atenuare automată, un volan îmbrăcat în piele, control climatic, putere în șase direcții, scaun pentru șofer din piele (de asemenea cu sistem de încălzire), plus pachetul IQ Drive.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autoevolution.com



Comentarii
Inchide