Acest Volkswagen Arteon este vândut de Banca Transilvania. Arteon este una dintre cele mai accesibile limuzine germane

Autor: ProMotor 24 ian. 2022 Știri auto

Arteon este un sedan cu cinci uși fabricat de producătorul german Volkswagen. Modelul Arteon a fost prezentat în martie 2017, la Salonul Auto de la Geneva, și la Salonul Auto de la Chicago pentru piața nord-americană. Este succesorul direct al lui CC, însă la momentul lansării Volkswagen a anunțat că Arteon este poziționat mai sus pe piață decât CC. Vehiculul se bazează pe platforma MQB.

Iubitorii acestui model care nu își permit un exemplar nou au la dispoziție site-urile cu mașini rulate. Pe lângă site-urile consacrate (Olx.ro, Autovit.ro, Mobile.de etc) mai există și site-uri ce reprezintă departamente ale unor bănci care se ocupă cu revânzarea unor mașini recuperate de la clienți. Unul dintre acestea este și Btleasing.ro. Acolo am găsit acest Volkswagen Arteon în nivelul de echipare R-Line cu motor diesel de 2.0 litri și cutie automată DSG. Motorul produce 150 de CP.

Volkswagen Arteon R-Line este cel mai elegant și mai sportiv model al germanilor. Versiunile sportive R-Line pot fi recunoscute de la prima privire grație emblemei R-Line aplicate pe grila radiatorului. În anunț este vorba de un exemplar produs în anul 2019 care are un rulaj de doar 30.611. Mașina are un rulaj mic, dar nu același lucru putem să spunem și despre preț. Firma cere pe acest autoturism suma de 33.320 de EURO (inclusiv TVA).

Dotări includ: climă automată 3 zone, audio radio CD, navigație, senzori de parcare, Bluetooth, interior acoperit cu piele și material Alcantara, scaune încălzite, geamuri electrice, oglinzi electrice, închidere centralizată, jante din aliaj, computer bord, faruri LED, funcția pilot automat, tracțiune față, cârlig de remorcare, senzori de ploaie, cotieră, USB, SD Card, dar și funcții precum Front Assist și Lane Assist.

GALERIA FOTO cu Volkswagen Arteon vândut de Banca Transilvania

Acest exemplar vândut de Banca Transilvania este ușor mai scump decât unul aflat la vânzare pe site-ul german Mobile.de. Un Arteon cu aceași motorizare, același an de fabricație și același număr de kilometri costă maximum 30.000 de euro.

Modelul Volkswagen Arteon este construit în Emden, Saxonia Inferioară, Germania. O versiune pentru piața chineză, denumită CC, este construită în Changchun, China. De asemenea, modelul este asamblat și în Pekan, Malaezia. Arteon se bazează pe platforma modulară MQB a Grupului Volkswagen.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide