Volkswagen ARTEON disponibil prin Banca Transilvania la un preț atrăgător

Autor: ProMotor 14 dec. 2023 Știri auto

Banca Transilvania oferă spre vânzare, prin intermediul btleasing.ro, un Volkswagen ARTEON 2.0 TDI, nivel de echipare R-LINE. Modelul este din anul 2018, înmatriculat prima dată în luna octombrie 2017, și are un rulaj de 220.947 de kilometri. Volkswagen Arteon un fel de versiune mai elegantă a lui Passat, un alt model german care a făcut furori printre clienții români.

La momentul lansării, Arteon era născut din cenușa lui Volkswagen CC (Coupe Cabriolet), fiind o mașină elegantă care combină sportivitatea cu un spațiu amplu, fără a uita eficiența consumului. Volkswagen Arteon se poziționează o treaptă mai sus față de Passat, cu un public țintă ce vizează oamenii de afaceri și prezentând un design tipic de fastback, atrăgător, dar în deplin stil Volkswagen, adică echilibrat.

Volkswagen ARTEON 2.0 TDI la mâna a doua: 20.111 euro inclusiv TVA

Printre caracteristicile exemplarului recuperat și revândut de bancă se numără sistemul ABS, ESP, cutia de viteze automată, clima automată cu două zone, sistemul audio Radio CD, navigația integrată, senzorii de parcare, conectivitatea Bluetooth, interiorul din piele, scaunele încălzite, geamurile electrice, oglinzile electrice încălzite și rabatabile, închiderea centralizată, jantele din aliaj, farurile cu tehnologie LED, pilotul automat, volanul multifuncțional cu comenzi, padelele pentru schimbarea vitezelor, trapa panoramică, tracțiunea față, senzorii de ploaie, senzorii de lumină, cotieră centrală, sistemul de asistență la frânare (ACC), Front Assist, Lane Assist, Sign Recognition, Virtual Cockpit, Porturi  USB, sistemul Keyless Go, Drive Mode Select, Wireless charging, și conectivitate Android Auto și Apple CarPlay.

Prețul este de 16.900 de euro fără TVA, respectiv 20.111 euro inclusiv TVA.

Cunoscând istoricul unei mașini de ocazie înainte de a o cumpăra, puteți evita să vă confruntați cu escrocherii și oferte proaste. De la kilometrajul falsificat până la omiterea unor daune anterioare ale vehiculului, există mai multe riscuri posibile la cumpărarea unei mașini de ocazie. De aceea, este recomandat ca înainte să achiziționați o mașină rulată să îi verificați istoricul pe site-urile de specialitate. Cu toate acestea, rapoartele privind istoricul vehiculelor sunt importante, dar nu sunt suficiente. Uneori este nevoie și de puțin noroc.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: btleasing.ro



Comentarii
Inchide