Banca Transilvania vinde un Nissan Qashqai cu 200.000 KM. Cât costă acest îndrăgit SUV de familie? – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 22 nov. 2023 Știri auto

Foarte mulți oameni au ales să migreze către SUV-uri pentru mașina personală, de familie. De cele mai multe ori, clienții preferă aceste mașini pentru spațiul mai generos, garda la sol mai înaltă și pentru sistemul de tracțiune integrală, dacă este cazul.

Unul dintre cele mai populare și disputate segmente din piața de automobile este cel al SUV-urilor compacte. Aceste modele îmbină foarte bine practicalitatea unui SUV cu ținuta de drum a unei mașini obișnuite. În plus, clienții par că preferă o poziție de condus mai înaltă, ceea ce acest gen de mașini oferă.

Unul dintre cele mai populare modele din segmentul SUV-urilor compacte este Nissan Qashqai, un pionier al acestui segment am putea spune. Este o mașină care a atras milioane de clienți prin atuurile sale, iar dacă nu aveți bugetul pentru a achiziționa un exemplar nou, am găsit o ofertă interesantă pentru un Qashqai rulat, vândut de o bancă din România.

Nissan Qashqai second-hand, mai ieftin decât un Duster nou. Este mașina de familie ideală

Este vorba despre un Nissan Qashqai fabricat în 2018, care în prezent are la bord 210.148 de kilometri parcurși. Mașina este dotată cu motorul de 1,6 litri, pe motorină, ce produce 131 CP. Propulsorul este cuplat cu o transmisie automată, iar puterea este transmisă exclusiv pe puntea față.

Printre dotările de care această mașină dispune se numără climatizarea automată pe 2 zone, navigație, cameră de marșarier, oglinzi electrice, pilot automat, volan din piele cu comenzi și computer de bord. În plus, mașina are o navigație cu Android Aftermarket, ceea ce oferă cabinei un aspect mai modern. Astfel, telefonul poate fi conectat prin Bluetooth, pot fi descărcate aplicații precum Google Maps sau Waze, funcții utile pentru a face viața mai ușoară șoferilor.

BT Leasing cere pe acest Nissan Qashqai din 2018 suma de 16.422 de euro cu TVA inclus. Mașina are câteva defecte specifice kilometrajului, precum zgârieturi pe unele panouri sau anumite uzuri la interior.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide