Se vinde un Volkswagen Arteon care arată fabulos. Costă peste 60.000 de euro, deși e second hand!

Autor: David Andrei 06 mai 2021 Știri auto

Se vinde un Volkswagen Arteon care arată fabulos. Mașina costă peste 60.000 de euro, deși e second hand și a rulat 8.000 de kilometri din momentul în care a ieșit pe porțile uzinei.

GALERIE FOTO

Mașina scoasă la vânzare pe autovit.ro este un Volkswagen Arteon R cu motor 2.0 TSI. Unitatea de sub capotă este în versiune de top. Dezvoltă 320 de cai putere și un cuplu maxim de 420 Nm și face mașina să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 4,9 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 270 km/h.

Resursele sunt expediate către ambele punți prin intermediul unei transmisii automate DSG cu șapte trepte și dublu ambreiaj și al unui sistem de tracțiune integrală 4Motion. Este, cu adevărat, o mașină ultra-sportivă, cu cifre care se apropie de cele trecute în contul unui veritabil supercar.

Ce primești când cumperi acest Volkswagen Arteon R second hand?

Lista de dotări a lui Arteon second hand este interminabilă. Sedanul german vine cu faruri Matrix LED, acoperiș panoramic și jante Estoril de 20 de inci. Se regăsesc la bord un sistem de aer condiționat Climatronic pe trei zone, un head-up display, o cameră cu vedere la 360 de grade și un sistem de sonorizare Harman-Kardon. Scaunele sunt îmbrăcate în piele Nappa și prezintă logo-ul diviziei sportive de la Volkswagen, R.

Viitorul posesor de Arteon R va beneficia și de prezența unui sistem de iluminare ambientală cu 30 de culori. Scaunele, atât cele din față, cât și cele din spate, au sistem de încălzire, iar cel al șoferului are și funcții de masaj.

Mașina vine echipată și cu sistem adaptiv de control al șasiului. În ceea ce privește siguranța, Volkswagen Arteon R este ultra echipat. Are cruise control adaptiv, Lane Assist, frânare automată de urgență cu funcție de detectare a pietonilor și senzor de detectare a oboselii șoferului.

Mașina este vândută de un dealer din București și costă 63.155 de euro. A ieșit pe porțile uzinei anul acesta, a fost înmatriculată pentru prima oară în aprilie 2021. Arteon R de vânzare pe autovit.ro este în garanție până în 2023. 8.000 de kilometri a parcurs până în acest moment.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide