Cel mai atrăgător Volkswagen nu se ieftinește nici măcar pe autovit.ro. Arteon are un stil luxos și performanțe ce satisfac pe toată lumea

Autor: ProMotor 16 mart. 2021 Știri auto

Volkswagen Arteon se situează în partea inferioară a clasei sedanelor de lux. Este o alegere excelentă, cu o capacitate imensă de încărcare și caracteristici tehnice moderne.

Arteon este vârful de gamă de la Volkswagen. Este cel mai recent dintr-o serie de modele executive construite de firma germană, serie ce a pornit cu CC și Phaeton, fiind gândit ca o mașină de lux pentru mase. La fel ca și modelul CC, Arteon se bazează pe trăsăturile tehnice ale familiei Passat cu care împrumută trenul de rulare.

Caroseria este mai sportivă și îi conferă un aspect în concordanță cu cele mai recente modele coupe, precum Audi A5 Sportback și BMW 4 Seria Gran Coupe. Modelul este foarte atrăgător, așa că nu e de mirare că cel mai ieftin Volkswagen Arteon, la mâna a doua, se vinde cu 18.800 de euro.

Cel mai ieftin Volkswagen Arteon de pe autovit.ro costă 18.800 de euro

Intră în GALERIE FOTO

Este vorba de un exemplar adus din Germania, a cărui dată de fabricație este 2018, care a ajuns la un rulaj de 183.150 de km.

Sub capotă se află bine cunoscutul motor Diesel de 2.0 litri cu 150 CP, conectat la o cutie de viteze automată. Chiar dacă se apropie de 200 de mii de km mașina încă arată foarte bine. Dacă ar fi să ne luăm după numerele de înmatriculare, am putea crede că mașina a circulat destul de puțin prin România.

Despre Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon este un sedan cu cinci uși bazat pe platforma Volkswagen Group MQB. Modelul a fost dezvăluit pe 6 martie 2017, la Salonul Auto de la Geneva și la Salonul Auto de la Chicago pentru piața din America de Nord.

Există mașini de familie și există mașini sport. Primele oferă mult spațiu și confort, iar cele din urmă au un stil luxos și performanțe pure. Astfel, pentru a satisface pe toată lumea, Volkswagen a adus pe piață un model care combină aceste două lumi, acesta se numește Volkswagen Arteon.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: autovit.ro



Comentarii
Inchide