Cel mai accesibil Volkswagen Arteon de pe mobile.de. Este din 2019 și are doar 49.000 de km dar are o mare problemă – FOTO

Autor: ProMotor 04 ian. 2021 Știri auto

Există mașini de familie și există mașini sport. Primele oferă mult spațiu și confort, iar cele din urmă au un stil luxos și performanțe pure. Astfel, pentru a satisface pe toată lumea, Volkswagen a adus pe piață un nou model care combină aceste două lumi, acesta se numește Volkswagen Arteon.

Cea mai nouă generație Arteon a apărut în 2020, însă pentru cei care nu își permit o mașină nouă am luat la puricat site-ul de mașini la mâna a doua mobile.de pentru a vedea care sunt ofertele pentru acest model. Așa am dat de cel mai accesibil Volkswagen Arteon.

Mașina dispune de tracțiune integrală, cutie automată DSG și a beneficiat de cel mai dinamic pachet pus la bătaie de nemți: R-Line. Mașina a fost fabricată în anul 2019 și are un rulaj doar 49.000 de km, însă are o mare problemă. A suferit un accident destul de grav.

Volkswagen Arteon (2019) 2.0 TDI SCR 4Motion DSG R-Line costă doar 14.990 EURO

Se pare că mașina a trecut printr-un accident care i-a afectat partea din față și partea laterala dreapta, însă motorul nu pare a fi suferit daune majore. Sub capotă se află un motor de 2.0 litri diesel care produce 190 de CP. La interior, echiparea R-Line are scaune cu Alcantara aplicații metalice, dar… airbag-urile sunt sărite. În afară de asta interiorul nu pare să fie deteriorat.

Intră în Galeria Foto

Cel mai accesibil Volkswagen Arteon de pe mobile.de. Este din 2019 și are doar 50.000 de km dar are o mare problemă - FOTO
Cel mai accesibil Volkswagen Arteon de pe mobile.de

Cumpărați sau vindeți o mașină second-hand? Evitați problemele costisitoare verificând istoricul mașinii cu Carvertical.com

Volkswagen Arteon este un sedan cu cinci uși bazat pe platforma Volkswagen Group MQB. Arteon a fost dezvăluit pe 6 martie 2017, la Salonul Auto de la Geneva și la Salonul Auto de la Chicago pentru piața din America de Nord.

Arteon este un succesor direct al lui Volkswagen CC, iar nemții susțineau la momentul lansării că va fi mai luxos decât modelul anterior, fiind un model de lux care rivalizează cu Audi A5 Sportback și BMW Seria 4 Gran Coupe.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: mobile.de



Comentarii
Inchide