Cât costă cel mai accesibil Volkswagen Arteon pe autovit.ro? Combinația ideală între un sedan tradițional și o mașină sport

Autor: ProMotor 20 oct. 2020 Second-hand

Volkswagen Arteon este un sedan cu cinci uși bazat pe platforma Volkswagen Group MQB. Arteon a fost dezvăluit pe 6 martie 2017, la Salonul Auto de la Geneva și la Salonul Auto de la Chicago pentru piața din America de Nord.

Arteon este un succesor direct al lui Volkswagen CC, iar nemții susțineau la momentul lansării că va fi mai luxos decât modelul anterior, fiind un model de lux care rivalizează cu Audi A5 Sportback și BMW Seria 4 Gran Coupe.

Cel mai accesibil Arteon care se vinde în acest moment, în România, costă 19.900 de euro. Este vorba de un exemplar la mâna a doua, fabricat în anul 2018, cu un kilometraj de 142.000 km, motor diesel de 2.0 litri cu o putere de 150 de cai și cutie de viteze automată.

Cel mai ieftin Volkswagen Arteon costă 19.900 de euro

Proprietarul menționează următoarele: Model Elegance cu bixenon adaptiv, asistență faza lungă, navigație, Keyless go, Keyless entry, cameră pt. mersul înapoi, frânează singură când simte mișcare în spatele mașini, Lane assist, asistență la frânare…frânează singură în caz de impact frontal, climatronic, cârlig de remorcare cu acționare electrică, senzori parcare F+S asistență la parcare, istoric la zi și KM REALI. Se acceptă testul la reprezentanta.

Intră în Galeria Foto

Cât costă cel mai accesibil Volkswagen Arteon pe autovit.ro?
Cât costă cel mai accesibil Volkswagen Arteon pe autovit.ro?

Volkswagen Arteon este fabricat în Germania

Volkswagen Arteon este un gran turismo sportiv, cu un design avangardist și o mulțime de spațiu la interior. Este eficient și puternic, cu un caracter de performanță distinct, un adevărat sedan de lux.

Arteon este poziționat deasupra lui Passat, care este oferit în mai multe versiuni la nivel mondial. Apoi, în această ordine ar fi Phideon, model care a fost special dezvoltat pentru China. Volkswagen Arteon este produs la uzina germană din Emden. Este o uzină cu un port maritim alăturat, ideal pentru o mașină precum Arteon, care poate fi apoi trimisă în fiecare țară din lumea.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: autovit.ro



Comentarii
Inchide