Cum arată un Volkswagen Golf cu 290 de cai putere și dotări de Rolls-Royce?

Autor: Elena Luchian 20 mai 2021 Știri auto

A apărut un Volkswagen Golf cu 290 de cai putere și dotări de Rolls-Royce. Este mașina pe care Volkswagen nu a construit-o niciodată. A făcut-o, în schimb, o companie de tuning.

GALERIE FOTO

Casa de tuning Manhart a decis că Volkswagen Golf GTI poate mai mult. Astfel, specialiștii de acolo au transformat total compacta, operând o serie de modificări la nivel vizual, dar și la nivel tehnic. Manhart a dezvoltat un pachet pentru noul GTI Mk8. Motorul TSI de 2.0 litri cu patru cilindri dezvoltă acum 290 de cai putere și un cuplu de 425 Nm. Astfel, modelul a primit 45 de cai putere și 55 Nm în plus.

Resursele sunt expediate exclusiv către puntea față prin intermediul transmisiei automate DSG cu șapte trepte și dublu ambreiaj. Tuner-ul nu oferă informații despre noile performanțe. Versiunea standard accelerează de la 0 la 100 km/h în 5,9 secunde. Este posibil ca aceasta să aibă nevoie de mai puțin. Probabil și viteza maximă s-a modificat de la valoarea trecută în contul versiunii construite de Volkswagen, de 250 km/h.

Modelul a primit o parte frontală extravagantă, un nou difuzor de aer și jante Venturi de 19 inci cu anvelope 225/35. Vopseaua neagră a caroseriei formează un contrast puternic cu accentele de culoare roșie. Garda la sol a compactei a fost redusă cu până la 40 de milimetri.

La cerere, Manhart poate interveni și asupra sistemului de evacuare, și asupra sistemului de frânare.

Volkswagen Golf cu 290 de cai putere are o dotare inedită

Volkswagen Golf cu 290 de cai putere pornește pe urmele mașinilor de performanță, dar le face concurență și celor de lux. Acest lucru se întâmplă pentru că Manhart a pregătit  dotare pe care o regăsim la modele precum Rolls-Royce sau Mercedes-Maybach.

Este vorba despre un plafon cu numeroase LED-uri mici, care creează senzația unui cer înstelat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide