Cât costă în România noul Volkswagen ID.3 – Galerie FOTO

Autor: ProMotor 12 nov. 2019 Știri auto

Intră în galeria foto

Volkswagen ID.3 este deja disponibil pentru comandă, iar acum am aflat și prețurile de comercializare în România. Startul vânzărilor este dat de ediția limitată ID.3 1ST, care va fi disponibilă în trei trepte de echipare – 1ST, 1ST Plus și 1ST Max.

Ca și în cazul altor modele electrice din grupul Volkswagen (Audi e-tron este un exemplu în acest sens) rezervarea mașinilor s-a putut face încă înainte ca prețul oficial să fie comunicat clienților. În cazul lui VW ID.3, prețul comunicat inițial a fost de „sub 30.000 de euro în Germania”. Totuși, Volkswagen nu a dat startul vânzărilor cu cea mai ieftină versiune, ci cu ediția limitată ID.3 1ST, al cărei preț anunțat, în același stil, a fost de „mai puțin de 40.000 de euro”.

Acum, Volkswagen a anunțat ce înseamnă aceste praguri, astfel că românii care și-au comandat un VW ID.3 știu ce contracte de finanțare trebuie să încheie. Astfel, pentru VW ID.3 1ST (echiparea de bază a ediției limitate 1ST), prețul este de 36.072 de euro cu TVA. Următoarea versiune de echipare, ID.3 1ST Plus, costă 41.786 de euro, pentru ca versiunea de top ID.3 1ST Max să se vândă pentru 47.505 euro. Prețurile nu includ eventualele subvenții guvernamentale acordate prin programele Rabla și Rabla Plus.

Gama de echipamente disponibile pentru cea mai ieftină variantă a lui VW ID.3 1ST include comenzi vocale Hello ID, volan încălzit și numeroase sisteme de asistare a conducerii. Pentru nivelul următor, Volkswagen plusează cu scaune Art Velour, geamuri laterale cu tentă fumurie, cameră pentru mersul cu spatele. De asemenea, dispune de pachetul IQ.Light, cu faruri cu matrice LED, iluminat de fundal LED și iluminat exterior extins. Pentru cei mai pretențioși cumpărători ai lui VW ID.3, echiparea 1ST Max aduce, printre altele, cockpit cu realitate augmentată (AR), scaune cu funcție de masaj sau acoperiș panoramic.

VW ID.3 1ST dispune de o baterie cu capacitate de 58 kWh, care-i asigură o autonomie de 420 km conform standardului WLTP. Garanția acordată pentru baterie este de 8 ani sau 160.000 km. În plus, Volkswagen este primul producător care oferă în România încărcări gratuite în primul an de utilizare la stațiile de încărcare ale distribuitorilor săi autorizați. Limita este de 2.000 kWh, ceea ce, la un consum mediu de 15 kWh înseamnă 13.333 km.

Intră în galeria foto

sursa: Lifenews.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide