Volkswagen ID.7 (Passatul complet electric) a ajuns în România. Noul flagship al gamei ID. – VIDEO

Autor: ProMotor 11 dec. 2023 Știri auto

Luni, 11 decembrie 2023, ID.7, sedanul companiei germane Volkswagen, a fost prezentat în România. Este un model important ce reprezintă noul flagship al gamei electrice ID.

Vorbim despre o mașină cu o lungime de aproximativ 5 metri care pune accent pe combinația dintre dotări pentru un confort ridicat, un interior spațios alcătuit din materiale de calitate, și o nouă propulsie electrică și încărcare rapidă. Noul Volkswagen ID.7 vine cu o capacitate a bateriei (netă) de 77 kWh și o autonomie de până la 621 kilometri (WLTP).

Unitatea de propulsie este instalată în partea din spate a autovehiculului și furnizează 210 kW (286 CP) și 545 Nm cuplu motor.

În ciuda unei lungimi de aproape cinci metri, ID.7 este surprinzător de agil, cu un cerc de bracare de numai 10,9 metri. Cu un consum mediu de combustibil de 16,3 – 14,1 kWh per 100 de kilometri și autonomii de până la 621 km (WLTP). Portbagajul de mari dimensiuni poate adăposti bagaje cu un volum total de până la 532 de litri.

Volkswagen ID.7 are capacitate a bateriei (netă) de 77 kWh și autonomie de 621 KM

Pachetul Interior include caracteristici precum scaune confort electrice în față, cu funcție de memorie și programe de masaj, funcție de intrare confort, suport ajustabil pentru coapse, suport lombar pneumatic plus iluminare ambientală cu 30 de culori diferite.

Pachetul mai include airbaguri suplimentare și sistemul de sonorizare Harman Kardon cu douăsprezece difuzoare plus un difuzor central, 700 W putere totală, un amplificator digital cu 16 canale și un subwoofer. Este disponibil și un pachet Exterior opțional, care include caracteristici precum farurile LED matrix, geamuri fumurii în spate și funcția de deschidere și închidere a portbagajului controlată prin senzor Easy Open & Close. Pachetul Exterior „Plus” include de asemenea direcție progresivă și control adaptiv al șasiului DCC, inclusiv selectarea profilului de deplasare.

Preț de pornire pentru Volkswagen ID.7 în România

Acesta costă 53.335 de Euro cu TVA pentru verisunea Pro

Prețul ediției speciale ID.7 1st Edition

-62,269 de Euro cu TVA pentru verisunea 1st Edition

-67,148 de Euro cu TVA pentru verisunea 1st Edition Plus

-68,289 de Euro cu TVA pentru verisunea 1st Edition Max

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide