Volkswagen lansează ediţia specială Amarok Ultimate

Autor: Iulian Dnistran 29 iul. 2014 Știri auto

Volkswagen Amarok Ultimate este cea mai nouă ediţie specială a pick-up-ului german lansat în 2009 şi vine cu o serie de bunătăţi pentru pasionaţii de utilitare care vor să meargă seara la shopping cu camionetele lor, nu doar la muncă.

Cea mai mare schimbare se vede în faţă, unde Amarok a primit o grilă redesenată, faruri bi-xenon cu lumini de zi cu LED-uri şi mai mult crom.

E o camionetă, dar totuşi arată destul de elegant

De fapt, Amarok Ultimate are la bază echiparea de top Highline, dar plusează cu o serie de îmbunătăţiri precum jante din aliaj de 19 inci, carcase argintii pentru oglinzile laterale, stopuri închise la culoare şi praguri laterale cromate.

Totodată, Amarok Ultimate include, în pachetul de dotări standard, sistemul de parcare ParkPilot – inclusiv camera video pentru marşarier, oglinzile exterioare rabatabile electric şi încălzite, sistemul de alarmă, scaunele faţă încălzite şi sistemul de navigaţie.

O maşină numai bună pentru treburile zilnice

Volkswagen Amarok Ultimate e disponibil cu o selecţie de două motoare diesel, ambele de 2,0 litri – cu 140 CP sau 180 CP – care pot fi cuplate fie la o cutie de viteze manuală, fie la o cutie automată. Totodată, ediţia specială Amarok Ultimate oferă două tipuri de tracţiune – spate sau integrală.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide