Volkswagen Mini-Camper oferă confortul unei case departe de locuință

Autor: Marius Vișan 30 iul. 2020 Știri auto

Volkswagen oferă o versiune echipată pentru aventură, denumită Caddy Beach, încă din anul 2005, dar modelul va fi revizuit masiv, obținând și un nou nume și în acest proces: Mini-Camper.

Programatat să aibă premiera la începutul lunii septembrie, Volkswagen Mini-Camper își va face loc lângă modelele California și Grand California și va oferi în continuare utilizatorilor confortul unei case departe de locuință, având toate echipamentele necesare pentru a petrece câteva nopți în natură.

Inspirat de cele două modele mai mari, patul lung de aproape 2 metri a lui Mini-Camper oferă elemente cu arcuri pentru un confort sporit în timpul somnului. Interiorul oferă un acoperiș panoramic de 1,4 metri pătrați, care poate fi dotat cu opțiunea privacy (geamuri fumurii), la fel ca pentru toate ferestrele, dacă pasagerii doresc acest lucru.

Volkswagen Mini-Camper va avea dotări inspirate de la modelele California

Scaunele și masa vor fi, de asemenea, împrumutate de la modelele California, precum și spațiile practice de depozitare.

O serie de caracteristici de siguranță vor face noul Volkswagen Mini-Camper mai sigur. Printre acestea se numără Travel Assist, care permite conducerea asistată pentru prima dată într-un vehicul comercial Volkswagen, precum și Trailer Assist, Side-Assist și Rear Traffic Alert.

Gama de motoare va cuprinde mai multe unități TDI, care sunt mai puțin poluante și au puteri cuprinse între 75 de CP / 55 kW și 122 de CP / 90 kW. De asemenea, va fi disponibil un motor pe benzină turbo, cu o putere de 116 cai / 84 kW.

Intră în Galeria Foto

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide