Un Volkswagen Passat, declarat furat din Franţa, a fost depistat la intrarea în România

Autor: Promotor 31 ian. 2022 Știri auto
Un Volkswagen Passat, declarat furat din Franţa, a fost depistat la intrarea în România

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au depistat la controlul de frontieră un autoturism care a fost introdus în bazele de date ca fiind furat din Franţa.

Alerta a fost introdusă în sistem de către autoritățile franceze cu doar câteva zile înainte ca mașina cu pricina să se prezinte la controlul de frontieră. Autoturismul, un exemplar Volkswagen Passat Variant (break), a fost indisponibilizată pentru continuarea cercetărilor.

În data de 29 ianuarie, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în țară, un cetățean R. Moldova, în vârstă de 67 de ani, conducând un autoturism.

”Ca urmare a verificărilor efectuate, colegii noștri au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Franța, cu doar câteva zile înainte de prezentarea la controlul de frontieră”, informează oamenii legii.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, iar autoturismul în valoare de 60.000 de lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide