Volkswagen Polo este mașina perfectă pentru oraș. Cât costă un exemplar din 2018 cu 64.000 KM – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 27 iun. 2023 Știri auto

Volkswagen Polo este una dintre cele mai accesibile și economice mașini noi. O bancă din România are la vânzare un exemplar cu doar 64.000 de kilometri la bord. Cât costă hatchback-ul de clasă mică?

Volkswagen Polo se numără printre cele mai populare mașini pe care producătorul auto din Wolfsburg le are în gamă. Grație raportului preț-calitate bun, a motoarelor economice și a accesibilității pieselor de schimb, Polo este o mașină îndrăgită în România.

Ca dimensiuni, este o mașină comparabilă cu o Dacia Sandero, dar beneficiază de tehnologii ceva mai avansate decât modelul autohton, de aici rezultă și un preț de achiziție mai mare.

Volkswagen Polo cu 64.000 de kilometri. Cât costă mașina produsă în 2018?

Mașina vândută de BT Leasing este un Volkswagen Polo din 2018, exemplar ce a parcurs 64.051 de kilometri în cei 5 ani de viață. Mașina este în stare bună, caroseria nu are îndoituri, zgârieturi sau alte daune. Chiar dacă nu este o versiune de top, mașina nu arată rău. Fiind o echipare ceva mai simplă, mașina este echipată cu jante din tablă și capace și, în acest caz, anvelope de iarnă.

Farurile sunt cu halogen, dar mașina beneficiază și de proiectoare de ceață. Este o mașină destul de simplă, lucru pe care îl remarcăm și la interior. Aici vom regăsi o cabină îngrijită, cu scaune din material textil și volan obișnuit, din plastic. Mașina are computer de bord, pilot automat, aer condiționat, radio cu Bluetooth și cotieră.

Cât despre motor, mașina este dotată cu motorul de 1.0 litri și 75 CP, aspirat natural, un motor simplu, fără turbină, care ar trebui să se dovedească a fi un propulsor mai fiabil și mai economic în timp. Acesta este legat la o transmisie manuală cu 5 trepte.

Prețul cerut pentru acest Volkswagen Polo este de 12.495 de euro. Ați cumpăra această mașină second-hand sau ați mai pune niște bani și v-ați cumpăra un Logan sau un Sandero nou-nouț?

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide