Volkswagen Polo Track este o versiune mai ieftină a hatchback-ului german pe care nu o putem avea în România

Autor: Ionuț Vîlciu 15 nov. 2022 Știri auto

VW Polo Track este o versiune nouă a modelului sub-compact. Aceasta vine cu echipamente de bază, păstrându-și prețul cât mai mic posibil.

Mașinile compacte încă sunt destul de căutate. Este cazul și pe piața din America de Sud, acolo unde se va vinde această variantă de buget a lui Polo. Numită Polo Track, ea vine doar cu echipamente de bază, păstrându-și prețul la un nivel cât mai mic cu putință. Această nouă versiune va înlocui un model popular în America de Sud, Volkswagen Gol, scrie Carscoops.com.

Volkswagen a dezvăluit recent facelift-ul lui Polo pentru America de Sud. Polo Track este un model diferit, în ciuda faptului că împarte o bună parte din componente cu varianta normală.

Cea mai importantă diferență dintre cele două are de-a face cu prețul. Polo Track 1.0 MPI pleacă de la 14.445 de euro, mult mai ieftin decât 16.793, prețul cu care se vinde un Polo 1.0 TSI mai puternic și mai bine echipat.

Ce oferă cel mai ieftin Volkswagen Polo?

Polo Track se distinge de un Polo standard prin modelul unic al grilei, lipsa benzii LED, farurile cu halogen și diferitele prize de protecție fără elemente de culoarea caroseriei. Profilul arată identic, cu excepția jantelor de 15 inch, care au capace finisate în negru mat. În partea din spate, diferențele constau în stopuri cu tentă diferită, în textul „Track” de sub emblema Volkswagen și o bară ușor diferită.

În interior, lucrurile arată ceva mai simplu. Acest lucru este datorat unității radio mai ieftine care înlocuiește ecranul tactil și cadranelor analogice. Totul este acoperit cu plastic dur cu zone texturate, în timp ce scaunele sunt tapițate cu material textil.

Lista de opțiuni include aer condiționat, geamuri electrice în față și blocare a ușilor din cheie. Mașina are puține sisteme de siguranță, tocmai pentru a menține costurile cât mai scăzute. Măcar vine cu patru airbag-uri.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide