Volkswagen publică un teaser video cu viitorul ID. 3 facelift

Autor: Adrian Somai 19 feb. 2023 Știri auto

Volkswagen se pregătește intens pentru lansarea noului ID. 3 facelift, fanii mărcii germane dovedindu-se a fi mai mult decât entuziasmați cu privire la noua versiune a modelului electric. Din fericire, nu mai avem mult de așteptat până la momentul dezvăluirii acestuia, lansarea lui ID. 3 facelift fiind programată deja pentru data de 1 martie. Până atunci însă, constructorul german a publicat la sfârșitul acestei săptămâni un videoclip care are în prim plan versiunea îmbunătățită a lui ID. 3.

ID. 3 este un model important în gama constructorului german, fără doar și poate. Nu numai privind din perspectiva cifrelor de vânzări pe care le-a înregistrat de-a lungul timpului, ci ținând cont și de faptul că a fost primul model lansat în familia ID. Modelul cu zero emisii ID. 3 și-a făcut debutul pe piață în anul 2019, iar acum se pregătește să primească un facelift bine meritat.

Prea multe despre această nouă versiune a lui ID. 3 nu știm încă la acest moment, însă mai mult ca sigur că cei de la Volkswagen au pregătit câteva surprize interesante pentru fanii modelului. Câteva dintre ele pot fi observate chiar prin intermediul acestui scurt teaser video publicat acum de constructorul german pe rețelele de socializare!

Modificări minore la exterior și materiale mai calitative la interior

La nivel exterior, VW ID. 3 nu va primi niciun fel de modificări majore, liniile de design urmând să rămână aceleași, potrivit Motor1. Totuși, observăm niște stopuri cu un design nou și o ușoară revizuire a spoilerului față. Înfățișarea lui ID. 3 a fost însă mereu apreciată de clienți, drept pentru care germanii nu au considerat că este rost pentru schimbări drastice.

Mai departe, Volkswagen ar fi echipat noul ID. 3 cu un display central cu o diagonală de 12 inci. De asemenea, la nivelul habitaclului ar urma să regăsim niște materiale mai calitative pentru acest facelift.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captura video LinkedIn - Volkswagen


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide