Volkswagen Tiguan facelift a fost surprins fără folie camuflaj înainte de lansare

Autor: ProMotor 12 feb. 2020 Știri auto
Volkswagen Tiguan facelift a fost surprins fără folie camuflaj înainte de lansare

Modelul VW Tiguan facelift a fost surprins fără folie camuflaj în timpul unor teste.

Imaginea a apărut pe Instagram, și pare a fi făcută undeva în Europa. Spunem asta deoarece SUV-ul are numere de înmatriculare din Wolfsburg, iar fundalul include un Tiguan mai vechi și un Golf Mk1 cu cinci uși.

Partea frontală a modelului Tiguan 2021 iese în evidență datorită farurilor care amintesc de cele mai recente modele Volkswagen, care se completează cu lumini de zi LED.

SUV-ul are o grilă cu lamele orizontale finisate în crom, precum și alte accente cromate în jurul prizelor de aer și de-a lungul spoilerului. Noul logo VW este de asemenea vizibil.

În mod evident, modelul Tiguan nu este o variantă aflată în nivel de intrare, deoarece oferă un set roți din aliaj ușor. Alte fotografii cu acest facelift au indicat că partea din spate va suferi unele modificări, cum ar fi includerea unor blocuri optice cu un design nou, dar și a unei bări protecție modificate.

Tiguan 2021 va fi disponibil cu aproximativ aceleași motoare pe benzină și diesel ca modelul Golf, unele dintre acestea ar trebui să ofere tehnologie mild hybrid. Tiguan actualizat va avea premiera la Salonul Auto de la Geneva de luna viitoare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide