Volkswagen va lansa 34 de modele în 2020. Cum arată 2019 în imagini?

Autor: Elena Luchian 20 dec. 2019 Știri auto

2020 se apropie de sfârșit, iar Volkswagen își face bilanțul. Constructorul german va investi 19 miliarde de euro în tehnologiile viitorului până în 2024. Nu mai puțin de 34 de modele noi vor vedea lumina zilei în 2020.

Pe lista nemților se află 12 SUV-uri, cel puțin două mașini electrice și până la șase mașini hibride. Modele deja prezentate, care vor ajunge pe piață anul viitor, cum ar fi noul Golf și noul ID.3, sunt pe listă.

“Ne aflăm la începutul unei noi ere. Volkswagen începe cea mai mare ofensivă din industria auto anul viitor”, este planul directorului operațional de la Volkswagen, Ralf Brandstätter.

ID.3 ajunge în showroom-uri în vara viitoare, urmat de primul SUV electric al companiei, care va fi, cel mai probabil, ID.4. “Familia noastră ID face mobilitatea cu emisii zero accesibilă multor oameni. Acesta este noul Volkswagen”, spune Brandstätter.

Nemții intenționează să reducă la jumătate nivelul emisiilor în cadrul gamei până în 2025.

Pentru 2019, Volkswagen își trece în cont cifre care sfidează tendințele pieței. “Am obținut cote de piață și ne-am îmbunătățit semnificativ rezultatele.”

Constructorul auto intenționează să reducă și cheltuielile cu până la 3 miliarde de euro până în 2019. Producția anuală la nivel de companie a crescut cu 5%, arată cifrele înregistrate până la această oră și compania mizează pe 7% până la sfârșitul anului.

În 2019, Volkswagen a prezentat noile Golf Mk8, ID.3, T-Cross, Teramont, T-Roc și T-Roc Cabrio. Toate au avut reacții pozitive din partea clienților, spun cei de la Volkswagen.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide