Volvo are un nou șef de design: Jeremy Offer, un expert cu o carieră impresionantă în domeniu

Autor: Adrian Somai 01 feb. 2023 Știri auto

Volvo a anunțat recent prin intermediul unui comunicat de presă că l-a numit pe Jeremy Offer în funcția de director global de design. Offer este un nume important în acest domeniu, aducând la pachet nu mai puțin de 35 de ani de experiență în design în mai multe industrii. Jeremy Offer îi va raporta directorului general Jim Rowan și va face parte din echipa de management a grupului.

Potrivit informațiilor oferite de constructorului suedez, Jeremy Offer va prelua funcția de Global Head of Design începând cu data de 1 mai, succedându-l în această poziție pe Robin Page. Totuși, Page nu se va îndepărta complet de cei de la Volvo, urmând să rămână în echipă în calitate de consilier senior.

„Sunt foarte bucuros să-i urez bun venit lui Jeremy la Volvo Cars„, a declarat directorul executiv Jim Rowan. „El aduce un leadership puternic și o experiență bogată în design, de la vehicule electrice și design industrial până la produse și servicii digitale – toate acestea fiind esențiale în momentul în care Volvo Cars face tranziția către un viitor cu mașini sigure, complet electrice, definite de software-ul lor.”

Experiență de peste 35 de ani în design și numeroase premii

Jeremy Offer a condus recent echipa de design de la Arrival în calitate de vicepreședinte senior și director de design, lucrând în cadrul programelor de vehicule, componente, brand și experiență de utilizare. Înainte de a se alătura celor de la Arrival, Jeremy a fost șef al departamentului de design industrial și a făcut parte din echipa de conducere la firma globală de consultanță EPAM. De asemenea, Jeremy a primit numeroase premii pentru design de-a lungul carierei sale.

„Este o mare onoare să preiau această poziție la Volvo Cars, o companie cu o moștenire fantastică, aflată în fruntea unei noi ere”, a declarat Jeremy Offer. „Este o oportunitate extraordinară de a defini limbajul și principiile de design ale Volvo Cars, împreună cu toate marile talente din cadrul companiei, care va intra în curând în cel de-al doilea secol în care va oferi clienților produse noi și inovatoare”, a mai spus acesta.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volvo


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide