Cel mai scump Volvo de vânzare pe autovit.ro costă 110.000 de euro și e second hand!

Autor: Elena Luchian 03 apr. 2020 Știri auto

Cel mai scump Volvo second hand pe autovit.ro costă 110.000 de euro și a rulat deja peste 100.000 de kilometri. Nu este vorba despre unul dintre autoturismele producătorului suedez, cunoscute pentru confort și siguranță, ci este o… betonieră.

GALERIE FOTO

Da, ați citit bine. Cel mai scump Volvo second hand de vânzare în România este o betonieră, care are la bază camionul FMX de la Volvo.

Produsă în 2017, betoniera a rulat 110.000 de kilometri. Sunt șanse mari să fie reali, pentru că avem de-a face cu un tip de vehicule nevizat încă de samari. Volvo FMX betonieră are motor diesel cu o capacitate cilindrică de 13,000 de centimetri cubi, care dezvoltă 510 de cai putere și care este cuplat la o transmisie automată.

Are cinci punți, una fiind dubla și alta fiind liftabilă, utilizabilă doar la nevoie, reducând astfel raza de bracaj și consumul de combistibil. Betoniera Volvo FMX are zece roți și o masă maximă admisă de 40.000 de kilograme. Cabina este una tip FMX-DAY, cu o înălțime interioară de 157 de centimetri și un singur geam lateral.

Pe lista de dotări enumerate în anunțul de pe autovit.ro se regăsesc jante din aliaj, suspensie pneumatică pe cea de-a cincea punte și un scaun pneumatic pentru șofer. Scaunele sunt îmbrăcate într-o combinație de textil într-o nuanță gri, pe care Volvo o denumește “Raven” și piele roșie.

Un produs al diviziei Volvo Trucks, betoniera se vinde cu carte de service și poate fi văzută la Arad. Suedezii trec în contul modelului FMX materiale rezistente la lovituri, o cabină spațioasă și confortabilă și sisteme avansate care să vină în ajutorul celui care ia loc în scaunul șoferului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autovit.ro



Comentarii
Inchide