Volvo publică imagini noi cu viitorul SUV EX30

Autor: Adrian Somai 01 iun. 2023 Știri auto

Nu ne mai desparte decât o săptămână de lansarea celui mai mic SUV din gama Volvo de până acum, electricul EX30. Fiind atât de aproape de prezentarea oficială, producătorul suedez a decis să intensifice campania de marketing creată în jurul acestui model, publicând acum o nouă serie de fotografii care ne dau posibilitatea să aflăm câteva detalii interesante despre viitorul model.

Constructorul auto suedez tocmai a publicat cele mai revelatoare fotografii de până acum ale lui EX30, însoțite de noi detalii despre interior. Potrivit InsideEVs, fotografiile oferă o privire atât asupra designului exterior, care a fost deja dezvăluit în imagini, cât și asupra habitaclului.

Una dintre fotografii dezvăluie o parte din zona frontală, inclusiv semnătura reinterpretată a farurilor cu ciocanul lui Thor, formată din lumini LED cu mai multe elemente, care amintesc de modelul mai mare Volvo EX90. De asemenea, observăm din această fotografie curbura semnificativă a capotei față și a aripilor, ceea ce ar trebui să rezulte într-un aspect interesant.

Detalii noi despre interiorul lui Volvo EX30

Producătorul nordic a anunțat cu această ocazie că viitorii clienți ai SUV-ului de clasa mică vor putea alege una dintre cele patru versiuni de interior. Toate materialele folosite la nivelul habitaclului sunt obținute pe cale sustenabilă. Mai aflăm acum despre EX30 că va fi echipat cu un singur display, amplasat în partea centrală. Mai exact, vorbim despre un ecran cu o diagonală de 12.3 inci, pe care vor putea fi urmărite atât informațiile oferite de instrumentarul de bord, cât și sistemul de infotainment.

Sistemul de infotainment pregătit pentru noul Volvo EX30 va avea un sistem de operare Android Automotive. De asemenea, producătorul mai anunță cu această ocazie că SUV-ul va dispune de o conexiune wireless Apple CarPlay, conexiune oferită în premieră pe un model Volvo. Tot la interior, mai trebuie să spunem că SUV-ul de clasă mică EX30 va mai fi echipat și cu un soundbar care va fi integrat în planșa de bord.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volvo


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide