Volvo S60 primește ediția specială Black Edition. Vor fi produse doar 450 de exemplare

Autor: Mihai Morcovescu 23 feb. 2022 Știri auto

Producătorul suedez de automobile Volvo a anunțat lansarea unei noi ediții speciale pentru sedanul lor S60, denumită Black Edition. După cum sugerează și numele, ediția se distinge printr-o serie de ornamente de culoare neagră. Aceasta va fi produsă într-o serie limitată de numai 450 de exemplare

Volvo S60 Black Edition oferă un sistem plug-in hybrid de 415 CP

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Ediția Black Edition va fi oferită pentru modelele S60 Momentum și R-Design cu tehnologie mild-hybrid. De asemenea, va fi disponibilă și pe hibridul plug-in S60 Recharge.

Pachetul exterior include o serie de ornamente finisate în negru lucios precum grila ce include logo-ul Volvo. De asemenea, jantele de 19 inch, carcasa oglinzilor și rama geamurilor. La spate, toate emblemele, inclusiv numele modelului, sunt finisate în aceeași nuanță de negru. Aspectul „dark” este completat de terminațiile sistemului de evacuare.

Oficialii scandinavi nu au menționat nici o actualizare la interior. Volvo S60 Black Edition este disponibil doar în două variante de culori. Pentru cei care iubesc negrul pot comanda mașina în nuanța Onyx Black Metallic. Din ofertă face parte vopseaua Crystal White Metallic.

Sub capotă Volvo S60 Black Edition a primit un sistem plug-in hybrid care se bazează pe motorul cu 4 cilindri de 2,0 litri. Acesta funcționează împreună cu o unitate electrică, iar puterea combinată ajunge la 415 CP.

Noua ediție specială S60 Black Edition va fi construită la uzina Volvo din Ridgeville (Carolina de Sud, SUA). Livrările vor debuta în primăvara acestui an, iar prețul pentru piața nord-americană va porni de la echivalentul a aproximativ 35.260 de euro.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volvo


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide