Volvo XC90 second-hand costă doar 3.000 de euro. Mașină de familie, la un preț foarte mic

Autor: ProMotor 23 mai 2022 Știri auto

Dacă sunteți în căutarea unui SUV mare, spațios și practic, atunci Volvo XC90 ar putea fi un model demn de luat în considerare.

Cu habitaclul său spațios și dispunerea versatilă, Volvo este excelent pentru a transporta mulți pasageri, iar rularea confortabilă și nivelurile bune de rafinament înseamnă că este bun și pentru călătoriile lungi în familie.

De asemenea, fiabilitatea este un aspect care trebuie luat în considerare atunci când faceți cumpărături, mai ales dacă vă uitați la exemplare mai vechi.

Deoarece Volvo XC90 este comercializat ceva vreme, suma pe care o veți plăti pentru un Volvo XC90 SH variază în funcție de vârsta acestuia. Exemplarele mai vechi vor fi, în general, cele mai accesibile.

Unul dintre cele mai accesibile exemplare la mâna a doua poate fi cumpărat cu doar 3.000 de euro de pe Mobile.de. Înmatriculat în anul 2004, acest Volvo XC90 indică în prezent un rulaj de 385,000 de km. Este pus în mișcare de un motor pe benzină de 2,521 cm3 care produce 154 kW (209 CP). Dispune de cutie de viteze automată.

Intră în GALERIE FOTO cu Volvo XC90 care costă doar 3.000 de euro

Fiind un produs premium, costurile de întreținere pot fi puțin cam piperate, așa că, dacă vă decideți să cumpărați un Volvo XC90 second-hand, luați în considerare și acest aspect.

Volvo XC90 are acreditări foarte bune în materie de siguranță. În cadrul testelor de impact Euro NCAP, mașina a primit cele cinci stele maxime posibile pentru protecția adulților și a fost lăudată și pentru calitățile sale de protecție a pasagerilor copii. În general, Volvo XC90 a fost dotat cu multe echipamente de siguranță, printre care enumerăm control al stabilității, airbag-uri frontale, laterale și cele tip cortină, dar și puncte de montare a scaunelor pentru copii (prindere ISOFIX).

Volvo XC90 îi oferă șoferului o vedere bună asupra drumului din față, iar vizibilitatea generală este destul de bună. Cu toate acestea, unghiul de bracaj face ca manevrele mașinii la viteze mici și în locuri mai înguste, cum ar fi parcările, să fie destul de dificile.

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mobile.de



Comentarii
Inchide