Volvo XC90, second-hand, costă doar 2.900 de euro. Este cel mai sigur și mai rezistent SUV de familie

Autor: Marius Vișan 10 mai 2022 Știri auto

Siguranța este una din calitățile pe care le au SUV-urile. Poziția înaltă de condus, precum și spațiul interior generos, sunt, de asemenea, foarte importante pentru cei care au o familie numeroasă și călătoresc des, iar tracțiunea integrală poate fi un bonus pentru cei care ies în afara asfaltului.

Prețul unei astfel de mașini, dacă este cumpărată de nouă, poate fi destul de mare, mai ales dacă aparține unui brand străin. Cu toate acestea, mai există și exemplare la mâna a doua, care, după o anumită vechime, ajung la prețuri accesibile.

Pe site-ul Mobile.de am găsit un Volvo XC90 foarte ieftin, costă doar 2.900 de euro. Mașina are un număr destul de mare de kilometri: 391,000.

SUV-ul suedez este pus în mișcare de un motor pe benzină de o capacitate cilindrică de 2,521 cm3 care produce o putere de 154 kW (209 CP). Are cutie de viteze automată și tracțiune integrală. După un rulaj de aproape 400.000 de km, interiorul mașinii (full piele) arată destul de uzat. Scaunul șoferului are semne de folosire intensă, iar în portbagaj se observă câteva pete.

Acest Volvo XC90 (prima înmatriculare anul 2004) este suficient de spațios pentru șapte persoane, iar plierea scaunelor permitea maximizarea spațiului din portbagaj fără a fi nevoie să scoateți scaunele.

Intră în GALERIA FOTO

Atenție iubitori ai SUV-ului Volvo XC90 (second-hand) …

Unele exemplare ale acestui model suedez ar putea avea și câteva probleme, așa că mare grijă la aceste componente.

Probleme cu direcția – În 2006 a avut loc o rechemare în service pentru a remedia o defecțiune care făcea ca direcția să cedeze în caz de utilizare intensă pe o perioadă îndelungată. Au fost afectate în total 18.728 de mașini, așa că asigurați-vă că toate modelele anterioare anului 2006 la care vă uitați au fost supuse acestei reparații

Caroseria – Unii proprietari raportează o problemă la hayon. Aceasta apare din cauza ruginii. Balamaua se umflă și să se blocheze, ceea ce înseamnă că portbagajul nu se deschide.

Motor – Unele motoare diesel D5 învechite pot întâmpina dificultăți la pornire la temperaturi scăzute. Aveți grijă. Problemele de pornire pot avea drept cauze defecțiuni ale injectoarelor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mobile.de


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide