Un VW Golf cu 7 copii în portbagaj a fost implicat într-un accident. În mașină erau 16 persoane – FOTO

Autor: Marius Vișan 14 iul. 2021 Știri auto
Un VW Golf cu 7 copii în portbagaj a fost implicat într-un accident. În mașină erau 16 persoane – FOTO

Un accident teribil a avut loc lângă Kiev. Un Volkswagen Golf s-a răsturnat, iar în autoturism se aflau 16 persoane. Șoferul și un băiat de 7 ani au murit. Alți doi copii aflați în stare gravă au fost spitalizați.

Șapte copii se aflau în portbagaj

Accidentul s-a produs în seara zilei de duminică, 11 iulie. Șoferul a pierdut controlul, mașina a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat. „Șapte copii erau în portbagaj, restul erau adulți. Un băiat de 7 ani și un șofer au murit”, a declarat site-ul local OBOZREVATEL.

Într-un singur Volkswagen Golf au reușit să încapă 16 persoane

Mașina se îndrepta spre satul Martusovka, unde locuiesc unii dintre pasagerii răniți. Potrivit presei locale, doi copii cu vârste cuprinse între 10 și 12 ani se află acum în spital în stare gravă. În total, șase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Se pare că toți pasagerii, rude între ei, sărbătoriseră o zi de naștere la picnic, pe malul unui lac din satul Protsev. Spre seară au plecat spre casă și toate cele 16 persoane au urcat în aceeași mașină. Când autoturismul s-a răsturnat, o parte din pasageri au fost proiectați în afara acestuia.

Când mașina s-a răsturnat, unii pasageri au fost aruncați pe drum, iar unii au fost pur și simplu zdrobiți. În urma incidentului un băiat în vârstă de 7 ani, și tatăl său vitreg, care conducea, au murit.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: obozrevatel.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide