VW Golf MK7 GTD 184 CP 2015 by Mircea

Autor: Alexandru Banu 03 nov. 2016 Știri auto

Mircea Constantin ne povesteşte aici despre GOLF-ul vieţii lui. Pentru poze complete, mergeţi la GALERIA FOTO, la finalul articolului. De la noi are un mare LIKE!

 

Ce maşină ai pentru noi?

VW Golf MK7 GTD 184 CP 2015.

Când te-ai apucat de modificări, ce modificări i-ai facut şi cât ţi-au luat ca timp?

Imediat dupa ce am cumpărat maşina, adica la două luni de la achiziţie, cu 0 km, am pus susupensie sport KW reglabilă, i-am schimbat jantele din fabrică cu un set pe 19 inci –  Rotor originale Audi, vopsite în două nuanţe de negru, mat + lucios. După alte două luni am schimbat arcurile suspensiei KW cu o variantă ultra low, am schimbat jantele de Audi cu unele de la Rotiform CCV DDT tot pe 19 inci. Buza eleronului e de la SRSTECH. Am schimbat aripile faţă cu unele mai late cu 2,5cm SRSTECH pentru a putea vira. 

Unde ai făcut-o, câţi oameni au lucrat la ea?

Maşina nu a mers la un service specializat de tuning, am comandat eu piesele şi m-au ajutat prietenii mei care deţin service-uri de mecanică şi vopsitorie, respectiv GES Service şi Perfect Paint Auto. 

Ai avut vreo problemă tehnică în timpul modificărilor?

Singura „problemă” a fost că am distrus un set de aripi faţă deoarece maşina fiind rigidă şi lăsată foarte jos, la viraje aripile au fost distruse de anvelope. De aici şi motivul schimbării aripilor.

E ceva ce ţi-ai fi dorit să-i faci în plus şi nu ai reuşit?

Da, am în plan pentru această iarnă un volan Audi R8 v10+, rollbar, scaune Bride faţă, bară faţă GTI Clubsport, faruri VW Golf R model de America.

Cât costă maşina asta acum – preţul inţial model stoc + modificări.

35000eur + 5000 eur aproximativ, nu mi-am notat fiecare euro cheltuit. 

Mai sunt în Bucureşti maşini ca ale tale sau poate chiar mai tari?

NU! A mea e cea mai tare! Mă refer la Golf 7 GTD

GALERIE FOTO GOLF 7 GTD 184 CP

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide