VW Golf nu mai este căutat de români. De cât timp stă la vânzare un exemplar cu 190.000 de KM – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 27 apr. 2023 Știri auto

Volkswagen Golf pare că a decăzut din grațiile românilor. Un exemplar este listat la vânzare de luni întregi și încă nu s-a vândut, în ciuda reducerilor de preț.

Volkswagen Golf era odată unul dintre cele mai apreciate și căutate automobile de pe piață. Cu toate acestea, piața auto se schimbă, iar clienții încep să piardă din atenție compacta germană care era în topul preferințelor.

Foarte mulți oameni care sunt în căutarea unei noi mașini, fie ea nouă sau la mâna a doua, se orientează către SUV-uri sau crossovere, dat fiind faptul că acestea oferă mai mult spațiu, o gardă la sol mai mare și o poziție mai înaltă la volan.

Românii nu mai caută Volkswagen Golf

În urmă cu câteva luni vă prezentam un exemplar de Volkswagen Golf 7 din 2015. Mașina este vândută de BT Leasing și are 190.533 de kilometri la bord. Mașina este echipată cu motorul de 1.6 litri, pe motorină, care dezvoltă 90 CP și este conectat la o transmisie manuală cu 5 rapoarte.

Printre dotări se numără ABS, ESP, aer condiționat, navigație, senzori de parcare, geamuri electrice, oglinzi electrice și încălzite, închidere centralizată, computer de bord, pilot automat, senzori de ploaie dar și de presiune în pneuri. Din poze putem observa faptul că bancheta spate lipsește, iar mașina are câteva defecte de ordin estetic.

Mașina nu se vinde nici după ce i-a fost scăzut prețul

La momentul redactării articolului inițial, mașina avea un preț de 8.211 de euro cu TVA inclus. După aproape jumătate de an, acest exemplar de Volkswagen Golf încă nu s-a vândut, în ciuda faptului că prețul a scăzut cu peste 1.000 de euro. Acum, BT Leasing are listată la vânzarea mașina pentru suma de 7.021 de euro cu TVA inclus.

Avantajele unei astfel de mașini sunt costurile mici de exploatare, dar și consumul redus de combustibil. De asemenea, este o mașină destul de comună, iar mecanicii cunosc bine modelul și eventualele sale probleme. Chiar și așa, piața pare că nu mai este la fel de interesată de celebrul model german.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide