Waze primește o funcție așteptată de mulți șoferi români

Autor: Adrian Somai 08 mai 2023 Știri auto

Oricâte aplicații de navigație ar apărea, Waze rămâne fără doar și poate cea mai utilizată aplicație de acest fel de pe piață. În mare parte, cei mai mulți șoferi preferă Waze datorită sistemului său de alertă în timp real cu privire la condițiile de trafic. Filtre ale poliției, ambuteiaje, semafoare defecte, accidente, porțiuni de drum pe care se lucrează și așa mai departe, Waze este capabil să îți ofere alerte pentru fiecare în parte!

Șoferii care folosesc însă Waze în principal în interiorul orașelor știu că există anumite funcții pe care aplicația nu le are. Spre exemplu, potrivit AutoEvolution, Waze nu poate trimite alerte atunci când pe traseu apar acele limitatoare de viteză care, în cele mai multe cazuri, nici măcar nu sunt semnalizate corespunzător.

Utilizatorii Waze au adus în prim plan această solicitare încă din urmă cu opt ani, nefiind deloc puțini cei care susțin că o astfel de avertizare s-ar dovedi extrem de utilă în viața de zi cu zi a unui șofer care conduce în cea mai mare parte a timpului în mediul urban. Recent, un membru al echipei Waze a declarat că funcția de avertizare cu privire la limitatoarele de viteză este pe cale să ajungă în aplicație.

Funcția va fi disponibilă în viitorul apropiat

Alte detalii despre această funcție nu au fost încă oferite de niciun oficial din cadrul echipei Waze, însă în răspunsul despre care aminteam mai devreme se spunea că o actualizare în acest sens va fi disponibilă în viitorul apropiat. Rămâne însă de văzut când va ajunge la utilizatorul de rând această nouă funcție!

Din fericire, pentru o aplicație precum este Waze, o asemenea funcție chiar ar putea fi implementată. Waze are marele avantaj de a avea o bază uriașa de utilizatori activi, toți aceștia putând contribui la actualizarea datelor cu privire la aceste limitatoare de viteză.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide