Women’s World Car of the Year 2021: Ce mașini apreciază cel mai mult femeile

Autor: George Cristea 26 feb. 2021 Știri auto

Juriul competiției Women’s World Car of the Year a ales modelele câștigătoare ale ediției din 2021. Iată ce mașini apreciază cel mai mult femeile.

Intră în Galeria FOTO

Femeile nu sunt luate prea mult în calcul de bărbați atunci când aceștia aleg mașina – a lor sau a familiei. Nu pentru că ar fi lipsite de gusturi, după cum o dovedesc rezultatele WWCOTY 2021. Competiția automobilistică are un juriu compus exclusiv din femei, selectate din 38 de țări ale lumii.

Fără să mai lungim vorba, probabil că nimeni nu ar trebui să fie surprins că titlul de Cea mai bună mașină citadină a fost câștigat de Peugeot 208. Orice ar spune fetele WWCOTY, aceasta este o mașină feminină prin excelență.  La fel ca și sora sa Peugeot 2008, care a fost aleasă cel mai bun SUV citadin.

Women’s World Car of the Year 2021: Modelele câștigătoare

Juriul a dat dovadă de mult spirit practic, alegând ca cea mai bună mașină de familie Skoda Octavia, și asta pe bună dreptate. Niciun bărbat nu va contesta acest premiu. După cum, cel mai probabil, va fi de acord că Ford F-150 este cel mai bun pick-up din lume. O altă alegere pragmatică este Kia Sorento, cel mai bun SUV mare. Dincolo de acestea, însă, rațiunea a fost învinsă de emoții, după cum o dovedesc celelalte câștigătoare ale trofeelor WWCOTY 2021.

Best Luxury car? Lexus LC500 Cabrio. Nu poți să contești așa ceva. Cea mai bună mașină sport? Ferrari, clar. F8 Spider, în acest caz. Cel mai bun SUV mediu? Land Rover Defender. Cel mai bun model electric? Ei, aici avem câteva obiecții, dar fiind vorba de femei, o lăsăm așa cum a căzut. Honda e e o mașină șic, chiar dacă nu strălucește prin nimic. Asta dacă nu o cumperi pentru ecranele din interior, desigur. În orice caz, impresionant.

Pentru a vedea care dintre aceste câștigătoare va lua premiul cel mare, va trebui să așteptăm ziua de 8 martie. Ziua femeii, dar și ziua în care femeile aleg World Car Of The Year în viziunea lor. Dacă vă întrebați ce alte mașini au mai obținut titlul WWCOTY în trecut, Range Rover Evoque este una dintre ele. Puteți paria ce model va câștiga titlul anul acesta?

Titlul de Women’s World Car of the Year a fost acordat prima oară în 2009, la inițiativa unei jurnaliste auto din Noua Zeelandă, Sandy Myhre. Chiar dacă denumirea competiției spune altceva, juriul WWCOTY susține că modelele alese nu sunt „,mașini de femei”, ci mașini care respectă toate criteriile obiective din industrie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide