Range Rover Evoque a primit un premiu important la Women’s World Car of the Year

Autor: Marius Vișan 20 nov. 2019 Știri auto
Range Rover Evoque a primit un premiu important la Women’s World Car of the Year

Noul Range Rover Evoque a fost votat ”Cel mai bun SUV al anului 2019” în cadrul Galei Women’s World Car of the Year.

42 de jurați din 32 de țări au nominalizat 21 de mașini și le-au împărțit în 7 categorii. Premiul primit de Evoque a fost prezentat de Shereen Shabnam, jurat al competiției WWCOTY, în timpul prestigioasei expoziții internaționale Dubai International Motor Show.

Modelul Range Rover Evoque este pionier pe piața SUV-urilor compacte de lux. Câștigător a 224 de premii internaționale, noul Evoque, cu design-ul său unic, combină caracteristicile inegalabilului Range Rover cu tehnologia de ultimă oră. Creat, proiectat și fabricat în Marea Britanie, vine în întâmpinarea necesităților clienților și este disponibil în 127 de țări.

Construit pe noua arhitectură premium transversală Land Rover, noul Evoque dispune de motorizări hibrid-electrice, motoare eficiente în trei cilindri Ingenium și materiale inovatoare naturale și reciclate.

În aprilie, Evoque a devenit primul SUV compact de lux care a fost certificat conform noilor obiective stricte referitoare la emisii de CO2, Real Driving Emissions etapa 2 (RDE2), înainte de introducerea legislativă oficială pentru noile modele în ianuarie 2020.

Evoque a luat cinci stele Euro NCAP

Noul Evoque a primit, de asemenea, un rating de siguranță de cinci stele Euro NCAP, confirmându-și astfel statutul drept unul dintre cele mai rafinate, capabile și sigure SUV-uri compacte de lux de pe piață.

În ultimii ani, Jaguar Land Rover s-a bucurat de rezultate remarcabile în cadrul competiției Women’s World Car of the Year Awards: Jaguar F-Pace a fost premiat cu Supreme Award în 2016, Fionei Pargeter, Directorul de Comunicare al companiei, i-a fost înmânat premiul ‘Woman of Worth’ în anul 2018, iar modelele Jaguar E-PACE și Jaguar I-PACE au ajuns anul trecut pe lista scurtă pentru Supreme Award.

HyperFocal: 0
Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide