Xiali N7, maşina chinezească care îl face pe Sandero Stepway să râdă cu lacrimi…

Autor: Oraan Mărculescu 09 apr. 2013 Știri auto

Marca auto Xiali face parte din grupul FAW, printre cele mai cunoscute modele ale sale numărându-se N3 (bazat pe Daihatsu Charade) sau diverse modele bazate pe prima generaţie Toyota Yaris.

Noul model Xiali N7 nu este altceva decât materializarea în producţie de serie a conceptului N008, prezentat pe la mai multe expoziţii auto până acum. Vorbim de un crossover urban care încearcă să atragă publicul printr-un look mai agresiv şi care doreşte să reliefeze o identitate mai clară a mărcii.

N7 are dimensiuni de clasă mică (lungime de 3,95 metri, lăţime de 1,65 metri, înălţime de 1,5 metri şi un ampatament de 2,4 metri) şi disimulează foarte bine provenienţa platformei tehnice: prima generaţie Yaris…

Ceea ce înseamnă şi o motorizare modestă: un patru cilindri de 1,3 litri şi 90 CP, combinat cu o cutie de viteze cu 5 trepte. Totuşi, în ce priveşte aspectul maşinii, este greu de crezut că Xiali N7 va reuşi să facă furori, câtă vreme precedenta generaţie Sandero Stepway se prezintă într-un format mult mai apetisant.

Însă N7 mizează pe o politică de-a dreptul low cost: cel mai ieftin model va avea un preţ de pornire în China de 45.900 yuan, ceea ce înseamnă circa 5.600 euro. Oare Renault ar putea ajunge la acest preţ cu primul Sandero Stepway în China?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide