Am condus în premieră MINI Cooper S facelift

A doua generaţie a legendarului MINI modern a trecut printr-un discret facelift. Pentru modelul de top acest lucru a însemnat câteva modficări estetice şi 10 CP în plus.

Am condus în premieră MINI Cooper S facelift Am condus în premieră MINI Cooper S facelift

MINI Cooper S. Este cel mai puternic MINI în afară de modelele preparate de John Cooper Works. Ca şi restul suratelor din gama de modele MINI, Cooper S a venit în septembrie cu o serie de modificări pentru a îl meţine tânăr. Sau mai degrabă atrăgător, pentru că MINI nu îmbărâneşte niciodată. Forma retro a MINI-ului modern dăinuişte deja de aproape 10 ani de zile şi două generaţii. Prima generaţie a fost lansată în 2001 iar a doua în 2007. Designul exterior şi interior s-a schimbat puţin, MINI rămânând fidel stilul retro.

Luna septembrie a adus în România faceliftul pentru gama MINI şi am putut testa cel mai puternic model din gamă: Cooper S.

Poate cea mai importantă modificare adusă lui Cooper S este cea de sub capotă. Motorul turbo de 1,6 litri dezvoltă acum 185 CP cu 10 CP mai mult decât modelul de dinainte de facelift. Ceea ce face ca motorul excelent de pe Cooper S să fie şi mai bun. Prima generaţie folosea un compresor mecanic şi era o adevărată bestie. Acum Cooper S este un automobil mai polivalent. Poate fi condus fără probleme şi în regim urban dar când este nevoie, poate accelera incredibil.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.