Renault Megane GT Line – Veriga lipsă

La prima vedere doar un Megane ceva mai colorat şi accesorizat. După două, trei viraje începi să te întrebi ce fel de Megane este acest GT Line.

Renault Megane GT Line – Veriga lipsă Renault Megane GT Line – Veriga lipsă

Am văzut pentru prima dată seria GT şi GT Line anul trecut la salonul de la Geneva. Dar în febra salonului am apucat doar să arunc o privire doar la modificările estetice. Şi cam atât. Iar de atunci nu m-am mai intersectat cu GT Line. Şi uite că am ajuns în parcul de presă Renault pentru a lua la test un Megane 1.4 TCe GT Line. Sfârşit de săptămână, uşor relaxat, uşor superficial, mai mult cu gândul la week-end, am sărit la volan şi la drum. La exterior este evident că nu poţi trece indiferent peste culoarea Malta Blue, dedicată exclusic acestei serii, care aduce ceva din parfumul Gordini. În partea frontală se remarcă spoilerul redesenat, iar în spate apariţia unui difuzor.

Acum şi părţile inferioare ale spoilerelor, care la versiunile de serie sunt negre, acum sunt vopsite în culoarea caroseriei. Plus jantele de 17 inch, care se pot transforma în 18 inch opţional. Acelaşi interior de Megane şi parcă nu. Scaunele faţă le-am remarcat de la primul contact, un parfum de deja vu vis-a-vis de aceste scaune. Şi nu aveam să mă înşel, sunt scaunele de la generaţia anterioară Megane RS, cele care veneau în echiparea de bază. Foarte bune scaunele, oferă un suport lateral atât pentru spate cât şi pentru şezut foarte bun. Iar spre deosebire de vechiul Megane RS, acum aceste scaune sunt amplasate mult mai jos, contribuie la o poziţie la volan foarte joasă, sportivă. O primă surpriză plăcută.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.