SSangyong Kyron vs. Honda CR-V vs. Kia Sorento

Un SUV decent, bine echipat, costa cam 27.000 de euro. Dar ce se intampla cand, la aceiasi bani, primesti un off-roader veritabil?

SSangyong Kyron vs. Honda CR-V vs. Kia Sorento SSangyong Kyron vs. Honda CR-V vs. Kia Sorento
Acest test comparativ poate fi un (alt) exemplu vizavi de progresele pe care le-au facut coreenii in ultimii ani. Odinioara, RAV4 si prima generatie de CR-V “zburdau” in voie in clasa SUV-urilor light (unele prea bune ca sa fie light…), bazandu-se mai mult pe impresia inoculata decat pe calitatile dovedite. Adica isi serveau stapanii 99% din timp in oras si, daca era nevoie, mai faceau si o mica escapada pe niscaiva drumuri forestiere, respectiv scoteau de la naftalina, iarna, tractiunea integrala.

Acest adevar dovedit (Honda a anuntat ca noul CR-V, lansat de curand, este un SUV si mai potrivit pentru oras…) nu i-a impiedicat pe unii proprietari sa creada si sa declare, foarte convinsi, ca detin un 4x4 veritabil. 

Revenind la coreenii nostri, acestia ofera la aproximativ acelasi pret (inca o data, atentie: vorbim de versiuni bine echipate) SUV-uri care au certe calitati in off-road. Alegerea noasta a cazut pe Kia Sorento si Ssangyong Kyron.

Brusc, CR-V s-a vazut incoltit din mai multe directii si… puncte de vedere, motiv pentru care si noi am fost foarte curiosi cum se va descurca.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.