Am testat gama de utilitare 4×4 de la VW

Autor: Andrei Nan 29 mart. 2012 Teste speciale

Longevivul Transporter este o maşină utilitară completă. Modelul nu mai are nevoie de nici o prezentare fiind arhicunoscut. Cu o gamă foarte diversificată de versiuni de caroserie, Transporter poate să fie maşina ideală atunci când ai de transportat diverse materiale, muncitori sau chiar persoane cu un nivel ridicat al pretenţiilor. Aşadar, Transporter oferă o multitudine de soluţii, dar şi echipări speciale, menite să completeze oferta producătorului. Una dintre aceste versiuni speciale este Rokton. La prima vedere se poate observa o diferenţă considerabilă la nivelul gărzii la sol, Rokton având 30 de mm în plus faţă de modelul de bază, Transporter Combi.

Ceea ce nu se poate vedea imediat, dar se poate simţi, este faptul că, în comparaţie cu Transporter-ul normal, Rokton-ul beneficiază şi de o suspensie întărită, fapt care permite maşinii nu numai să care oameni, dar şi materiale în locuri greu accesibile.

Datorită transmisiei permanente 4×4, dar şi a diferenţialului central blocabil, Transporter Rokton este capabil să atace obstacole de o dificultate medie. Oficialii VW spun că maşina este ideală pentru cei care au o afacere în domeniul construcţiilor, poate fi folosită ca şi maşină de prim ajutor în munţi, la construcţia de căi ferate, etc.

Pagini: 1 2 3

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide