„În fiecare zi, când am timp, mă duc și le iau la rând”. Interviu exclusiv cu dl. Ion Țiriac (partea I) – VIDEO

Autor: Roxana Ciuhulescu 23 mart. 2020 TV

M-aș fi bucurat să spun că în sfârșit, DA, am revenit la Promotor. Însă coronavirusul ne-a dat tuturor planurile peste cap. Culmea ironiei, când era gata prima emisie, a venit Ordonanța de Urgență iar continuitatea emisiunilor Promotor a înghețat. Cel puțin temporar. Și pentru că sunt deja multe filmări făcute, cel puțin pentru o lună, începând de azi o să fragmentăm emisiunea în rubrici. Pentru astăzi, am pregătit un interviu exclusiv cu unul dintre cei mai pasionați oameni de mașini – domnul Ion Țiriac.

Intră în Galeria FOTO

Ar fi și păcat să nu le difuzăm, sunt materiale importante și prețioase pentru noi, cu oameni deosebiți. Subiecte de normalitate și de actualitate. Am fost tentați să difuzăm emisiunea cap-coadă, însă pentru că nu putem continua filmările, am decis că e mai bine așa, să difuzăm doar capitole.

Sunt șapte ani de când s-a deschis oficial galeria Țiriac Collection. Tot șapte ani sunt și de când eu am părăsit Promotor. Paradoxal, acum când am revenit eu, a intrat Promotor în pauză (cel puțin o perioadă). Probabil că nimic nu este întâmplător în viață și pe toate trebuie să le luăm așa cum vin. Dar sunt încrezătoare că va dispărea și această „ciumă” numită coronavirus și că totul va renaște mai frumos că înainte.

Dl Țiriac are povești fascinante și dacă apuci să faci un interviu cu el, realizezi că nu-ți trebuie o listă de întrebări. E suficient să-i pui o întrebare și vei avea multe răspunsuri, pentru zeci de reportaje. Însăși dl Țiriac este de poveste și îi mulțumesc că mi-a acordat acest interviu. Și dacă sunteți curioși, vă spun și cum a decurs filmarea. Ne-a invitat nu doar în galeria care este deschisă și publicului, ci și în atelierul unde recondiționează mașinile. Acolo, „trona” ultima achiziție: un superb Lamborghini Urus ce urma să între oficial în galerie, într-o săptămână. Filmarea a durat 100 de minute, cu totul, din care mai mult de jumătate vorbește despre mașini, tenis, despre Simona Halep și„ Tănase”. Așa îl tachinează dumnealui pe bunul său prieten: Ilie Năstase.

În continuară, vă las să urmăriți interviul exclusiv cu domnul Ion Țiriac.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide