Prezentare video Opel Corsa-e. Noua generație Corsa oferă în premieră o versiune 100% electrică

Autor: ProMotor 13 apr. 2022 Știri auto
Prezentare video Opel Corsa-e. Noua generație Corsa oferă în premieră o versiune 100% electrică

Cea de-a șasea generație Opel Corsa oferă în premieră o versiune electrică pe baterie cu o autonomie de până la 358 km.

Sistemul de propulsie al modelului Corsa-e generează 100 kW (136 cp) și unui cuplu maxim instantaneu de 260 Nm, iar printre caracteristici se numără răspunsul rapid, agilitatea și performanța dinamică.

Modelul Corsa electric are nevoie de numai 2,8 secunde pentru a accelera de la zero la 50 km/h sau de numai 8,1 secunde de la zero la 100 km/h, la fel ca autovehiculele sport. Viteza maximă, de 150 km/h, este controlată electronic.

Având o lungime de 4,06 metri, Corsa rămâne un autovehicul cu cinci locuri agil, practic și bine configurat. Jantele optimizate din punct de vedere aerodinamic îi îmbunătățesc și mai mult aspectul și eficiența.

Linia acoperişului este asemănătoare unui coupé, cu 48 mm mai coborâtă față de generația anterioară, fără să afecteze spațiul pentru cap. Șoferul are o poziție de ședere coborâtă cu 28 mm. Centrul de greutate coborât favorizează manevrabilitatea și dinamica de conducere.

Prețuri acestui model încep de la 19.000 de euro (TVA inclus), după reducerea acordată prin Programul Guvernamental Rabla.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide