Prețuri în România pentru Opel Corsa-e. Hatchback-ul electric are o autonomie de până la 337 km

Autor: ProMotor 18 mart. 2020 Mașini electrice

Cea de-a șasea generație Opel Corsa oferă în premieră o versiune electrică pe baterie cu o autonomie de până la 337 km.

Prețurile pentru România pornesc de la 29.600 de euro (TVA inclus) pentru versiunea Opel Corsa e-Edition, și 31.200 de euro de pentru e-Elegance. Campania actuală Opel include un discount de 4% din prețurile menționare, la care se adaugă bonusurile Rabla Plus și Clasic.

Programul Rabla Plus

Pentru cei care optează pentru o mașină 100% electrică există Programul Rabla Plus care un eco-tichet de 45.000 de lei pentru achiziția unei mașini 100% electrice. Programele Rabla Clasic și Rabla Plus pot fi accesate împreună. La achiziția unei mașini 100% electrice și casarea unui autoturism vechi, suma totală de care se beneficiază este de 51.500 lei (45.000 lei eco-tichet + 6.500 lei prima de casare)

Despre Opel Corsa-e

Sistemul de propulsie al modelului Corsa-e generează 100 kW (136 cp) și unui cuplu maxim instantaneu de 260 Nm, iar printre caracteristici se numără răspunsul rapid, agilitatea și performanța dinamică. Modelul Corsa electric are nevoie de numai 2,8 secunde pentru a accelera de la zero la 50 km/h sau de numai 8,1 secunde de la zero la 100 km/h, la fel ca autovehiculele sport. Viteza maximă, de 150 km/h, este controlată electronic.

Galerie foto

Opel Corsa popularizează electromobilitatea. Cu ajutorul celei de-a șasea generații complet noi de autovehicule Corsa, Opel oferă în premieră o versiune electrică pe baterie cu o autonomie de până la 337 km

Având o lungime de 4,06 metri, Corsa rămâne un autovehicul cu cinci locuri agil, practic și bine configurat. Jantele optimizate din punct de vedere aerodinamic îi îmbunătățesc și mai mult aspectul și eficiența. Linia acoperişului este asemănătoare unui coupé, cu 48 mm mai coborâtă față de generația anterioară, fără să afecteze spațiul pentru cap. Șoferul are o poziție de ședere coborâtă cu 28 mm. Centrul de greutate coborât favorizează manevrabilitatea și dinamica de conducere.

Printre dotările lui Corsa-e se află farurile adaptive cu funcție anti-orbire IntelliLux LED matrix, dar și sistemele avansate de asistență cum ar fi camera video frontală și sistemul de recunoaştere a indicatoarelor rutiere detectează o gamă largă de informații suplimentare, cum ar fi indicatoarele rutiere cu LED. Pe ecran sunt afișate, de asemenea, limitele de viteză memorate în sistem.

Noua gamă de sisteme de infotainment, ce include Multimedia Navi cu ecran color tactil de 7″ și vârful de gamă Multimedia Navi Pro cu ecran color tactil de 10″, asigură conectivitate pentru șofer și pasageri. Cu funcția de control de la distanță al autovehiculului electric, clienții pot verifica nivelul de încărcare, pot seta timpii de încărcare, încălzirea sau răcorirea interiorului înainte de a urca la bord, cu ajutorul aplicației „myOpel” de pe un smartphone.

Aplicația „Free2Move”, pe lângă faptul că oferă o imagine de ansamblu a stațiilor de încărcare publice disponibile și informații suplimentare, permite și efectuarea plății.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide