Vali Porcișteanu, despre momentul când a vrut să renunțe la curse – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 03 iul. 2023 Video
Vali Porcișteanu, despre momentul când a vrut să renunțe la curse – VIDEO

Vali Porcișteanu este unul dintre cele mai faimoase nume din sportul cu motor românesc. Cu toate acestea, au existat și momente în care pilotul a simțit că nu mai are dorința de a continua sau de a mai conduce o mașină de curse.

Vali Porcișteanu, pilot de raliu cu experiență și Campion Național în competițiile de raliu, a fost invitatul ediției cu numărul 11 din Podcast cu Prioritate. În cadrul podcastului, Vali Porcișteanu a povestit alături de gazda emisiunii, Luci Popa, o parte dintre experiențele lui din cariera sa de pilot și nu numai.

De la cum a început, până la cum a ajuns să fie Campion Național, dar și despre cursurile de conducere defensivă pe care le ține, puteți asculta întregul podcast postat pe canalul de YouTube ProMotor România sau pe Spotify.

Chiar dacă este un împătimit al competițiilor auto și îi place să concureze la volanul mașinilor puternice, a existat o perioadă în viața sa când nu a mai simțit aceeași dorință de a pilota.

De ce a vrut Vali Porcișteanu să renunțe la curse?

„Când m-am răsturnat la Iași, a fost acolo un moment, o cumpănă în viață. Nu mai aveam chef, nu am crezut vreodată că o să ajung să simt chestia aia, să nu mai am chef de curse”, spune Vali Porcișteanu.

După accidentul petrecut la Iași, Vali a luat mașina avariată, a dus-o acasă și a lăsat-o neatinsă. „După ce am luat-o din șanț de acolo, am dus-o acasă, am aruncat-o în curte și 6 luni nu m-am uitat la ea. Efectiv am uitat complet de ea, mi s-a tăiat nu doar de ea, de mașină în sine, de fenomen în general”, mai adaugă el.

Odată cu trecerea timpului, pofta a revenit, partea financiară s-a îmbunătățit și a reușit să repare mașina fără eforturi foarte mari, lucru care l-a readus în lumea curselor de raliu.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide