O aplicaţie utilă tuturor şoferilor: WAZE

Autor: ProMotor 12 oct. 2015 Utile
O aplicaţie utilă tuturor şoferilor: WAZE

Aplicaţia Waze social GPS Maps & Traffic oferă informaţii în timp real despre trafic, datele fiind generate cu ajutorul informaţiilor furnizate de ceilalţi utilizatori care au softul instalat şi funcţional pe smartphone. 

Fiat atacă Dacia Logan cu noul Tipo – GALERIE FOTO şi VIDEO

La rândul lui, orice utilizator al aplicaţiei poate să ofere informaţii legate de trafic, accidente, pericole, filtre ale poliţiei, radare sau drumuri închise.

Waze are inclusă şi o funcţie de navigaţie, dar şi un sistem de mesagerie pentru ceilalţi utilizatori. Utilizatorii au de asemenea la dispoziţie o modalitate prin care pot găsi benzinăriile din apropierea locaţiei lor care au cel mai mic preţ la carburant. Aplicaţia „învaţă automat” destinaţiile frecvente ale utilizatorului, orele de navetă şi rutele preferate.

Waze a fost creată în Israel, iar compania are aproximativ 100 de angajaţi, inclusiv o echipă de cercetare şi dezvoltare în ţară. Directorul general şi ceilalţi executivi lucrează din Palo Alto, California, iar compania are un birou şi la New York.

Waze este o aplicaţie gratuită şi este disponibilă pentru sistemele de operare Apple iOS, Google Android, Windows Phone.

Capcană pentru şoferi, în centrul Bucureştiului – VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide