O aplicaţie utilă tuturor şoferilor: WAZE

Waze este o aplicaţie gratuită şi este disponibilă pentru sistemele de operare Apple iOS, Google Android, Windows Phone.

O aplicaţie utilă tuturor şoferilor: WAZE O aplicaţie utilă tuturor şoferilor: WAZE

Aplicaţia Waze social GPS Maps & Traffic oferă informaţii în timp real despre trafic, datele fiind generate cu ajutorul informaţiilor furnizate de ceilalţi utilizatori care au softul instalat şi funcţional pe smartphone. 

Fiat atacă Dacia Logan cu noul Tipo - GALERIE FOTO şi VIDEO

La rândul lui, orice utilizator al aplicaţiei poate să ofere informaţii legate de trafic, accidente, pericole, filtre ale poliţiei, radare sau drumuri închise.

Waze are inclusă şi o funcţie de navigaţie, dar şi un sistem de mesagerie pentru ceilalţi utilizatori. Utilizatorii au de asemenea la dispoziţie o modalitate prin care pot găsi benzinăriile din apropierea locaţiei lor care au cel mai mic preţ la carburant. Aplicaţia „învaţă automat” destinaţiile frecvente ale utilizatorului, orele de navetă şi rutele preferate.

Waze a fost creată în Israel, iar compania are aproximativ 100 de angajaţi, inclusiv o echipă de cercetare şi dezvoltare în ţară. Directorul general şi ceilalţi executivi lucrează din Palo Alto, California, iar compania are un birou şi la New York.

Waze este o aplicaţie gratuită şi este disponibilă pentru sistemele de operare Apple iOS, Google Android, Windows Phone.

Capcană pentru şoferi, în centrul Bucureştiului - VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.