Audi A5 Coupe se vinde la preț de Logan. Dotările din Audi nu pot fi găsite nici pe cel mai scump Logan

Autor: ProMotor acum 2 ani Second-hand

Înmatriculările de autoturisme noi în România au crescut în septembrie 2020, iar în primele nouă luni din 2020, numărul autoturismelor noi înmatriculate a ajuns la 84.601 unități.

Clasamentul pe mărci autoturisme noi din ianuarie-septembrie 2020 arată că Dacia este pe primul loc, cu 26.128 unități înmatriculate, iar clasamentul pe modele spune că Dacia Logan are cel mai mare succes.

Având în vedere că prețul unui Logan, cu echipări decente, este de aproximativ 10.000 de euro am vrut să vedem cam ce alternative second hand există la acest preț. Așa am găsit pe mobile.de un Audi A5 Coupe din anul 2009.

Audi A5 Coupe 2.0 TFSI Quattro – preț 10,000 de euro

Pentru 10.000 de euro cei care vor o mașină, dar nu țin neapărat ca ea să fie nouă, pot alege un coupe de lux de la Audi. Chiar dacă au un preț asemănător, există o mare diferență între un Logan și A5.

Dacă în cazul Daciei, sub capotă, clientul al primi un motor cu 90 de CP, să zicem, în cazul acestui Audi din 2009 există un motor de 2.0 litri, pe benzină, de 211 CP, tracțiune integrală Quattro și o transmisie manuală.

Dotările de pe Audi nu pot fi găsite, deocamdată, nici pe cel mai scump Logan. Există sistem audio Bang & Olufsen, scaune sport, inserție din aluminiu, spoiler spate reglabil electric, deschidere automată a hayonului dar și numeroase alte dotări premium precum și sisteme de asistență a șoferului.

Din imagini putem vedea că acest Audi pare bine întreținut și are un rulaj de 109.000 de km.

Intră în Galeria Foto


Sursa foto: mobile.deComentarii
Inchide