Cât costă un Volvo V90 Cross-Country? Un superb break premium despre care nu vorbește nimeni

Autor: Marius Vișan 21 aug. 2020 Second-hand

Suedezii au obiceiul de a nu se lăuda, chiar și atunci când au motive. Cum ar fi acel record înregistrat de Volvo S60 Polestar în 2016, ținut secret de suedezi pentru un an de zile (titlul de cel mai rapid sedan de serie cu patru uși).

Un alt motiv ar fi Volvo V90 Cross-Country. Un break înălțat care poate concura prin frumusețe și practicalitate cu orice SUV premium german și numai.

Cei de la Volvo au o experiență de peste 20 de ani în materie de break-uri cu capacități sporite de trecere prin locuri mai puțin „prietenoase”, ei fiind printre primii care au lansat asemenea modele. Chiar dacă nu a bătut vreun record V90 Cross-Country atrage atenția prin performanță, calitate și design ireproșabile.

În România prețul unui V90 Cross Country începe de la 63,540 de EURO, dar cel mai accesibil exemplar la mâna a doua se vinde pe site-ul autovit.ro cu 33.308 de EURO.

Ce oferă Volvo V90 Cross Country – Mașina dedicată escapadelor

Mașina este fabricată în anul 2018, iar până în prezent a acumulat 71.920 de km. Are motor diesel cu o capacitate cilindrică de 1.969 cm3, o putere de 190 de cai, cutie de viteze automată și tracțiune integrală. Garda la sol este de 21 de cm.

Pe cel mai mare site de vânzări auto din țara noastră există doar șase V90 de vânzare, dintre acestea trei dintre ele sunt Cross Country.

Fiind un Volvo este excepțional de sigur

Lista de dotări este impresionantă: faruri FULL LED Active High Beam, CITY-SAFETY (frânează singură pentru evitarea unei coliziuni frontale), Lane Keep Assist (asistență la depățirea benzii de rulare), BLIS blind spot assist (asistență la unghiul mort), asistență evitare coliziune, Driver Alert, Rear Traffic Alert – frânează singură la depistarea unui obstacol în marșarier, spalatoare faruri, senzori parcare față + spate, funcția ECO start-stop, oglinzi heliomate interior, oglinzi exterioare rabatabile electric, keyless GO – pornire cu cheia în buzunar, Keyless Entry – închidere/deschidere mașina cu amprentă pe mânere, soft close portbagaj, cârlig remorcare acționat electric, interior piele integrala Brown, scaune față reglabile electric, scaun șofer cu memorie, încălzire în scaunele din față + spate, încalzire în volan, pilot automat, bord îmbracat în piele, Virtual Cocklit, navigatie 3D Sattelite View și aer condiționat automat cu două zone de temperatură.

Intră în Galeria Foto

Volvo V90 Cross Country cel mai frumos break este pregătit de off road
Volvo V90 Cross Country cel mai frumos break
Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: autovit.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide