Volvo V90 este unul dintre cele mai rare și mai frumoase break-uri din România. Cât costă un exemplar la mâna a doua?

Autor: Marius Vișan 29 iul. 2020 Știri auto

Break, station wagon, estate sau combi sunt termeni folosiți pentru a descrie o mașină cu o caroserie similară unei berline, dar care are zona de spațiu util din spate extinsă.

Stilul caroseriei este similar cu al unui autoturism hatchback, însă break-urile sunt mai lungi și au linia acoperișului extinsă rezultând o suprafață amplă pentru bagaje și mărfuri mici. Break-urile erau catalogate ca mașini de familie, asta până când SUV-urile să acapareze toată atenția publicului.

Marca Volvo este oarecum subapreciată în România, piața fiind invadată de modele nemțești. Dovadă că la căutarea modelului Volvo V90 pe cel mai mare site de mașini rulate, apar în acest moment doar trei rezultate.

Cel mai accesibil Volvo V90 din România se vinde cu 28.500 de EURO

Este vorba de un Volvo V90 (nivel de echipare: Inscription) fabricat în anul 2017 cu un rulaj de 163.618 de km. Dispune de un motor diesel cu o capacitate cilindrică de 1.969 cm3 (2.0 D5) care produce 235 de CP, cutie de viteze automată GearTronic cu 8 rapoarte și tracțiune integrală 4 x 4.

Intră în Galeria Foto

Acest Volvo V90 dispune de o echipare de vârf cu opțiuni cum ar fi:

-camera 360 Surround View, senzori parcare față-spate, Panoramic, Keyless Drive, Keyless Start, lumini full LED, Head up Display, încălzire scaune față, încălzire banchetă spate, cotiera față-spate, portbagaj cu hayon acționat electric, jante aliaj originale vara + iarna, Speed Sign Assist, Esc sport mode, Cruise control, Lane Keeping Aid, Distance Alert, Reduced Gord – Suspensie reglabilă, Park Assist, Cross Traffic Alert, Road Sign Assist – Recunoșterea semnelor de circulație, Cornering Lights precum și Collision Avoid Assistance.

Despre modelul Volvo V90

Volvo V90 este considerat un model de lux fabricat și comercializat de producătorul auto suedez Volvo Cars începând din anul 2016. La două luni de la introducerea modelului sedan, V90 a fost dezvăluit la Salonul Auto de la Geneva din martie 2016. Varianta sedan se numește Volvo S90.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: autovit.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide